Evo meeee!!!!!Nisam bila u mogucnosti da pishem,bila sam bolesna i to opaaasno bash za nashu(Angola)i vashu(Regional) rodu i izvinjavam se shto nisam doshla!!Posle toga,tachnije 9,10,11 januara smo bili u NS-u,imali smo seminar sa Prof. Marquinhom i doshli su Senzalci iz NS-a...!!Igrali su sa Marquinhom i bilo je mnoooogo dobro(ne znam kako je njima bilo

,ali nama je energija bila na zavidnom nivou i predobro je odigrano sve

)!!Mozda ce se malo senzalci zaliti na Profesorovu igru sa njima,ali takav je sa Regionalistima,jer pokazuje nama situacije na koje cemo naletati i shta da radimo kad igramo sa Regionalistima!Izvinjavam se ako se neko nashao uvredjenim,povredjenim,...
Jeasus,Guardian,...ozdravila sam,..ali pishem iz internet caffe-a,necu moci bash svaki dan(ali mozda svaki drugi :wink: )i vracam se na scenu....
Ljudi iz inostranstva ce se javiti kad im ja budem rekla i bice dosta textova i konverzacije!!!
Ochekujem vas u aprilu na seminaru(nemoj sluchajno da ne dodjete-to ce biti pravi spektakl
) kad ce doci Mestre Joao Grande,dosta ljudi iz NY-a,Italije(sa Prof. Marquinhom),Slovachke,Hrvatske,Nemachke,Rusije,Shvetske,Novog Sada(a ochekuju se i ljudi iz novosadskog regional kluba)!!!
Shaljem vam slike na mail-ove,samo mi Jeasus i Guardian ponovite,haos mi je u adresaru i dajte slike da vidim kako izgledate!!!Moj mail valjda znate... :?
Pozdravljam vas sve i od sutra pochinjem sa slanjem informacija i slika :wink: !!!
Axe e muito beijos por todos !!!!