Gost
Me told ya man, me do diss ha-ha!!!
Me is a rudeboy!!!he he he ho ho ho ha ha!!!
Well me man, u jus minda yo damn bisness!!!

Me is a rudeboy!!!he he he ho ho ho ha ha!!!
Well me man, u jus minda yo damn bisness!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko si bre sad pi tihe he he hehe:Sta ces ti ovde bre, baksuzu?
Ostani tu medju pocetnicima!!!
ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha![]()
he he he hehe:Sta ces ti ovde bre, baksuzu?
Ostani tu medju pocetnicima!!!
ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha![]()
eeee pa vreme je bilo................Guardian:Di ste narode!!!? Samo da vam se javnem - eto mene od utorka ponovo s vas!!! Vidimo se!!! :wink:
Stvarno je krajnje vremeee,...pa Guardian-welcome back !!! Imam nekih chlanaka,intervjua i raznih chuda da vam bacim ovde da chitate,..ako je neko zainteresovan??Guardian:Di ste narode!!!? Samo da vam se javnem - eto mene od utorka ponovo s vas!!! Vidimo se!!! :wink:
Sanha:Stvarno je krajnje vremeee,...pa Guardian-welcome back !!! Imam nekih chlanaka,intervjua i raznih chuda da vam bacim ovde da chitate,..ako je neko zainteresovan??Guardian:Di ste narode!!!? Samo da vam se javnem - eto mene od utorka ponovo s vas!!! Vidimo se!!! :wink:
Pozdrav svima,...sad cu se i ja za koji dan vratiti,sad imam vishe vremena,pa se vidimo!!
Axe !!!
ZZZZZZZZZZZUUUUUUUUUUUURRRRRRRKKKKKKKKKAAAAAAAAAAjeasus:Oh, kako je lepo kada se svi okupe na ovom forumu i lupaju razne gluposti......
Evo ja se vrnuo iz Moskve,pogledao forum kad ono sve prepuno dragih ljudi(novih a i starih).
Branka,moram da ti pohvalim zurku...sve je bilo dobro organizovano,ljudi su bili skroz ok,sank je bio dobro popunjen(mislim sa picem),muzika na nivou... sweet
Srecko,mogao bi najzad da se registrujes a ne ovako da upadas kao gost da ne bi pobrkali identitete sa drugim ljudima tj gostima...jel ti je stalo dupe u ove nove pantalone???![]()
Alexandro,vise me ne pustaj da budem blizu sanka...pravim gluposti...sledeci put mi uradi jednu armadu ako se priblizim sanku na manje od 5m.Jel si uradio one slicice iz "Skandal-a"???
Guardia,pa dobro covece sta bi sa tobom do sada![]()
Sanha,kakvo je sada stanje kod tebe(mislim na one privatne),jel sve ok ili... stvarno me zbunjujes,cas te ima cas pobegnes da dobrih par nedelja...aaarrrrrgghhhh...sutra ti bacam mail ako se setim.
Mackice iz NS-a, ovu su rasporedi treninga grupe Senzala u tvom divnom gradu...
sreda - o.s.kosta trifkovic-skojevska ul. 20-21:30h
subota - o.s.branko radicevic-futoska 5 17-18:30h
nedelja - o.s.branko radicevic 20-21:30
Ljudi toliko od mene za danas,pocinje NBA All Star...bilo bi suvise glupo propustiti ga.![]()
AXE
Branka pocetnik:ZZZZZZZZZZZUUUUUUUUUUUURRRRRRRKKKKKKKKKAAAAAAAAAAjeasus:Oh, kako je lepo kada se svi okupe na ovom forumu i lupaju razne gluposti......
Evo ja se vrnuo iz Moskve,pogledao forum kad ono sve prepuno dragih ljudi(novih a i starih).
Branka,moram da ti pohvalim zurku...sve je bilo dobro organizovano,ljudi su bili skroz ok,sank je bio dobro popunjen(mislim sa picem),muzika na nivou... sweet
Srecko,mogao bi najzad da se registrujes a ne ovako da upadas kao gost da ne bi pobrkali identitete sa drugim ljudima tj gostima...jel ti je stalo dupe u ove nove pantalone???![]()
Alexandro,vise me ne pustaj da budem blizu sanka...pravim gluposti...sledeci put mi uradi jednu armadu ako se priblizim sanku na manje od 5m.Jel si uradio one slicice iz "Skandal-a"???
Guardia,pa dobro covece sta bi sa tobom do sada![]()
Sanha,kakvo je sada stanje kod tebe(mislim na one privatne),jel sve ok ili... stvarno me zbunjujes,cas te ima cas pobegnes da dobrih par nedelja...aaarrrrrgghhhh...sutra ti bacam mail ako se setim.
Mackice iz NS-a, ovu su rasporedi treninga grupe Senzala u tvom divnom gradu...
sreda - o.s.kosta trifkovic-skojevska ul. 20-21:30h
subota - o.s.branko radicevic-futoska 5 17-18:30h
nedelja - o.s.branko radicevic 20-21:30
Ljudi toliko od mene za danas,pocinje NBA All Star...bilo bi suvise glupo propustiti ga.![]()
AXE
DA DA DA DA DA DA A KOJA ZURKA![]()
![]()
???????
MISLIM PRICALI SU MI, NIJE DA NISU ALI IPAK KOJA.... JERBO SE JA JAKO SLABO SECAM DOGADJAJA OD PETKA VECE I IMAM BLAGE BLACK OUTE, MADA BILO JE FENOMENALSTICNO!!!!!!!!!!!!!!!!!
AND BY THE WAY, TOLIKU FRKU IMAM U OFISU DA NE ZNAM GDE MI JE GLAVA PA U SKLADU S TIM TI ODGOVARAM TEK DANAS ALI LEPO JE CUTI DA SU MI SE DRUGARI LEPO PROVELI JER I SLEDECI PUT CEMO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ZA SANK I SLICNO PA NASAO SI KO CE DA TE DRZI PODALJE MOZETE SAMO DA SE UDRUZITE PA ZAJEDNICKIM SNAGAMA DA GRLITE SANK DELIMICNO PIJANI
SALIM SE,SVE JE TO ZA MLADE
CMOKA SVIMA
Branka B.:Cao svima!
Pa drugari vi ste zaista neumorni..... KO o cemu baba o ustipcima ali nema veze super je to nego kad cemo na klizanje dok jos rade klizalista.... I Fedja S T R A V A su ti ove slicice sto si mi poslao... Raznezio si mi sva zenska srca u ofisu... BYW necete verovati sta trenira cerka mog pretpostavljenog u Parizu.................. Three guesses, CAPOEIRU!!!!!!!!!!!! Da ne poverujes rodjace jer ja sigurno nisam mogla da verujem i on je podilkenio kad je ona pred taxijem na sred ulice uradila alu melandro (sory for spelling misteakes) HA! ZAMISLI GENIJALKU ..... E TO TI JE ZENA I PO!!!!!!!!!!!! AI SLATKA JE....
eto da podelim sa vama svoje odusevlenje!!!!!!!
cmoka svima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Branka B.:da da i ja kazem .....
bas za pohvalu ... i ne dajte mi vise da pijem.... opet se jutros ne secam pola veceri, cujem da je bilo dobro sinoc kod saleta.... tako mi bar kazu!
strasno.....
ali bitno je da se mi zezamo.....
posdrav