jeasus
Domaćin
- Poruka
- 4.721
Sanha:Chujete li ovo vas dvojica...Guardian i jeasus.,a??Prozivaju nas koji je jachi klub i da li se "bijemo"..!!Pa ljudi,dajte da se podelimo k'o ce shta da objashnjava!
P.S. Usput..-javice se ljudi iz Slovachke,Hrvatske,NY-a(direktno sa akademije Mestre Joao Grande-a),Izraela,...
E,da,..!!!Pripremite se za seminar(workshop) u aprilu-dolazi Mestre iz NY-a sa uchenicima i pozvani su svi zivi moguci Capoeristi!!(Pogotovo vas dvojica-jeste chuli!!!)
...Samo za cenu seminara i tachnije podatke pogledajte nash Angola sajt s vremena na vreme ili cu vam ja privatno reci cenu kad dodje do seminara!-Ko je zainteresovan vec sada i misli da ce doci,odma cu ja objasniti detalje...!!
Axe !!!!
Gde ce se odrzavati taj seminar???
Mi imamo batizado od 1. do 4. maja u NS-u koju ce kostati 50e a culi smo da ce vas biti oko 150-200e!?
Zar nije to malo mnogo
Preporucio bih ti da uplatis flat,za nekih 800-1000 din(zavisi od provajdera) imas internet 24h mesec dana,mislim da se isplati.Ili da radis kao ja u internet centru i igraonici i da imas kablovski net za dz. hehehe
Ako nekome od vas(Guardian,Sanha,Diablo) treba nesto veliko da se skida sa neta,samo me obavestite i narezacu vam to u najkracem mogucem roku.
AXE
!!!)
Kako ti koji si visoko mozesh meni da naudish kad cu te ja i pre nego shto krenesh "hashterisati"...?!