mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Bila je ona tema, nešto kao Šta kad se psi potuku, seća li se neko naslova? Valjalo bi nju iskopati, ima korisnih saveta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala puno Mackic na savetima,
ja u glavnom trudim se da budem svaki weekend kuci. I kad sam kuci ja najvise provodim vremena snjim, vodim ga u setnju i igram se i vodim ga na kanalu gde se i kupa i tamo mogu da ga pustim slobodnog da trci i tako. On je jako vezan za mene, nece ni sa kim u setnju osim samnom ili ako vec smo u setnji po parku i ako drugar hoce da ga seta malo nece da mrdne sedi ukpopan pored mene jedino ako idem i ja snjim.
Al kad vidi kerove pobesni ne mogu da ga kontrolisem, mogu da ga davim davilicom i da mu lupam samare on ne reaguje jer od malene je bio razmazen i svi su bili oko njega i svi ga pustili da radi sta on hoce i sad nam se popne na glavu...
Probao sam nekoliko varijanta snjim da ga dovedem u red al ne ide, ipak je to cane corso i ima jak karakter.
Tako da sam odlucio da preuzmem ovo krajnje sa dresurom, da ga vodim tamo i da idem i ja svaki 2 weekend tamo i da budem snjim i valjda ce se dovesti u red. A posle te dresure imam svog prijatelja koji se bavi isto obukom pasa pa cu kod njega da vodim psa tako svaki 2-3 weekend da radi to sto je naucio na dresuri.
Stvarno ne znam kako drugacije, steta da ga ostavim samo za dvoriste i da ga ne vodim ni na jednu izlozbu jer dosta je lep...
Moj pas sa 6 meseci nece prici drugom psu ako mu ja ne kazem IDI... A zamisli,nisam mu lupao samare...
Hvala ti... Sad nas ocekuje taj kritican period puberteta ali prezivecemo i to...Ja sam par puta videla ovog psa i odusevljena san njegovim ponasanjem![]()
Ma super su svi molosi, samo ne može svako s njima da izađe na kraj.