jos jedna Pakova slika

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo stize odma pomoc prijatelja!!i jos da mi nekako objasnis kako stavljas takve slike?
pozdrav,
Cane Corso muzjak ti je od 64cm do 68cm (+/- 2cm) i oko 55 kg
sve zavisi od kojih je pasa i koji je stil kane korsa jer sad imas i novu liniju Cane corsa ti su malo nizi, a ovi stari su i veci i tezi.
evo moj ima oko 69cm i oko 50kg a ima 15 meseci i 2 nedelje
sad preko zime malo je slabiji jer dosta kalorije da bi odrzao telesnu masu.
A kad se malo ugreje onda hocu mao snjim na trcanje i da mu nabacim misice
pozdrav
ja nevolim preterano velike pse tipa nemacka doga kavkaz alabaj nego ocu psa nalik vuku i nekog djavoljeg izgleda e sad nabavio sam psa koji najvise vuce na vuka a sad razmisljam dali Argentino ili Kane Korso sta mislis koji je ovako krupniji od te dve rase?
video sam dogu dva tri puta jedan covek sto seta tu dog ima oko 2 godine i nije nesto krupna...ali masu lijepa i mocnu facu
dok od druga mi Kan je malo veci od mog 7 mesecnog CNO ali je fin tigrast krupan velika glava jedina mana mu je sto bali masu ...ako oces slike postavicu ti? da ga vidis..
ja mislim da je veci Cane Corso al opet ne znam to je na tebi sta ti odlucujes koji se tebi vise svidja oni jesu skoro pa razliciti al opet i dosta razliciti... stvarno ne znam sta da ti kazem jer obe rase su lepe al...ja sam za CC vise jer se meni svidja
Imas pravo CC malo balavi al nije ni to tako strasno....
Pa ako ti nije tesko mogo bi da postavis slike da vidimo kako izgleda.
Jer moj si video gore kako izgleda![]()