Cамоубилачки чин као круна пропасти

Спољашњу револуцију је лако преузети и преусмерити. Масу је лако на зло и самоуништење упутити, ето Либије како доказ.

''Окјупај'' преузимање од стране комуњара банкара Сороша, је најсвежији пример ''тихе револуције'' од које се губи енергија за оно што је потребно.

Znm ja sta se desilo u Lbiji isot to su uradili u Tunisu,Alziru i Egiptu a pokusali u Sriji i Jemenu.Najgora stvar je ko ce uzeti vlast u ruke posle revolucije

Ти не палиш бадњак за Божић?

Да, симбол паганског обожавања дрвета, жртвено приносимо на ватру радосног празника Рождества Спаситељевог, који топлином плама греје срца наша благодаћу Духа Светога.

Лепо се досетио Свети Сава, да спојимо обичаје са побожноћу Хришћанском.

Слава Богу што нам Саву даде.

Сви људи на планети имају један заједнички проблем: СМРТ! Народи такође: Смрт!

Смрти има две, телесна и духовна (ова друга је више за оплакивање него прва)!

e pa sad... telesna smrt, ako covek zaista veruje i nema sta pred Bogom da krije i da drhti (ako je koliko-toliko pravedan), nije problem

Duhovna smrt... to vec jeste problem. Ali kako predlazete da se stane na put skotinama koje su zajahale vlast a vec su duhovno mrtve i duhovno ubijaju ostatak naroda?

"Zlo ciniti, od zla se braneci, tu zlocinstva nema nikakvoga"

Пази и мени се преврће желудац кад читам вас двојицу, него, питао сам те да ми објасниш тај ваш "преокрет" у световном аспекту.

Мање да се дрогираш, пијеш, пушиш, читаш гримове бајке, хороскоп, треће око и политикин забавник.

Да умно одрастеш, толико година имаш, а ко тинејџер размишљаш, бруко.

:eek:А ти верујеш у преуна?Баш ми те је жао-:sad2:

Да, симбол паганског обожавања дрвета, жртвено приносимо на ватру радосног празника Рождества Спаситељевог, који топлином плама греје срца наша благодаћу Духа Светога.

Лепо се досетио Свети Сава, да спојимо обичаје са побожноћу Хришћанском.

Слава Богу што нам Саву даде.

Ај сад код кума да клечиш на кукурузу!

Мање да се дрогираш, пијеш, пушиш, читаш гримове бајке, хороскоп, треће око и политикин забавник.

Да умно одрастеш, толико година имаш, а ко тинејџер размишљаш, бруко.

Не дрогирам се... Пијем и пушим... Читао сам Гримове бајке. У астрологију не верујем, у астрономију итекако. "Треће око" ми је ко Крстаричин форум!
"Политикин забавник" је нешто по чему ћу памтити детињство...

Него, секташ, ајде простим, световним језиком, за нас који читамо "Политикин забавник", објасни тај ваш "преокрет".

Nemanjići . Od Dušana Silnog Uroš Nejaki (ako je uopšte bio njegov sin) . Posle , komadanje carstva i propast .

колико ја знам, Немањићи су сабирали, а не упропаштавали. а држава је пропала тек кад су они изумрли као владарска породица.

:lol:ГРМЉАВИНА ЈЕ ПОСЛЕДИЦА електричног пражњења-

Smeješ se , a ne uviđaš svoju glupost .

Grmljavina je posledica prirodnih zakona , koji omogućavaju električno pražnjenje . Perun je jedan od aspekata večne religije prirode - naši preci nisu slavili golubove i bikove , već prirodni poredak stvari ;)

Back