Cамоубилачки чин као круна пропасти

... читај револуцију, спољашњу, братоубилачку и осветничку.

Сви ти пропагатори гнева, насиља, комунизма, безбожништва и суровости (попут репера Лазе Титовог Ристовског) и њему сличних нека знају да су Србство и Православље нераскидиво повезани САМО са ДУХОВНОМ, УНУТРАШЊОМ РЕВОЛУЦИЈОМ, а не оном идеолошко-партијском, тј. спољашњом и осветничком.

Мењајте себе ако хоћете бољи свет, јер Господ каже да је ЦАРСТВО НЕБЕСКО У НАМА (у срцу човековом).

Нека би благи Господ свим становницима Србије, подарио радост и мир човекољубљем омекшаног срца, молитвама Приснодјеве Марије Богородице и Светога Саве.

Амин!

Ko ti dozvoljava da cinodejstvujes na forumu?Spasi me Boze!

Баш ме брига како људи на мене гледају, битно ми је како ће Бог на мене да гледа, њему ћу да поднесем рачун за свој живот а не смртницима.

Vladane, ako ozbiljno mislis to sto pises, jasno mi je.Ali, ako se ti na ovaj nacin podsmevas svima nama koji smo pravoslavni hriscani, onda znas da te ceka veciti nemir.

Видиш ли Груба, да имају следбенике и на “оној“, либералној страни.

Права је реч симпатизери, јер следбеници раде исто што и ревнитељи (посте, моле се, чувају се ''своје памети'' итд...).

Људе увек задиви постојност и жртва вишег циља ради, јер доброте има у сваком човеку, ма колико га грех осактаио и уназадио.

ma, oni su liberalni...lako prelaze preko tih formalnosti koje mi zovemo vernost...
Верност Богу, је добра, верност људима је лоша.

Човек може да те превари, Бог НИКАДА.

А тек разлика између верности и поверења, које си измешао...?

Мора да се уче појмови докторе, диплома је ништа ако се не надограђује.

Back