RoccoS
Veoma poznat
- Poruka
- 11.405
mrs zutaro maskirana provaljen si odavno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvo smece od teme..
Borba za zivot = samoubistvo. Po vladanu.
А и темилица!
???????
Какве везе има пад римског царства са средњевековним прогонима, спаљивањима научњака од стране католичке цркве?
Религија не наука!
ОК
Следећи пут када се (не дај Боже) разболиш, одрецитуј три пута "Оче наш"! Али на празан стомак!
А твој пост ми говори да га је монах бацао у несвест, а друга прича је попут оних из Гримових бајки, "Трећег ока" или "Политикиног забавника" које двојица веселих кумова не подносе...

е, па онда кад кажеш религија- ограничи се на одређену религију и на одређени период. не знам ни за један случај да је неки ''научњак'' у Византији спаљен или прогоњен за 1.150 година њене историје. напротив, Византија је била центар науке и учености.. као и Багдад. према томе, твоја твдња да је религија била сметња развоју науке је бесмислена.
е, па онда кад кажеш религија- ограничи се на одређену религију и на одређени период. не знам ни за један случај да је неки ''научњак'' у Византији спаљен или прогоњен за 1.150 година њене историје. напротив, Византија је била центар науке и учености.. као и Багдад. према томе, твоја твдња да је религија била сметња развоју науке је бесмислена.
Gde su tu sekte? I one su jednako loše po duše kao i ekumenizam i papoljublje.
Jos jednom te pitam nevernice, cemu ti sluzi glava?![]()

Све секте чине екуменизам, свако у своју трубу свира, ал се моле заједно.
Njemu sigurno nije ako je bezbožnik ili neki protestantski sektaš. Oni vole optuživati Crkvu za tako nešto, ne praveći razliku između pravoslavnih i jeretika.

Да размишљам слободно с` њоме, онако како ми је Бог дао...
Да не будем укалупљен, попут неких...![]()
Да размишљам слободно с` њоме, онако како ми је Бог дао...
Да не будем укалупљен, попут неких...![]()

sta ti podrazumevas pod sektama? za neke od njih smo i mi sekta..
Апсолутно!
Ево ти и твојих веселих пећинских кумова, и Дервинове теорије еволуције. Још само да почну да говоре о закопавању костију диносауруса...
Баш ме брига како људи на мене гледају, битно ми је како ће Бог на мене да гледа, њему ћу да поднесем рачун за свој живот а не смртницима.
пусти ти кумове, да те подсетим шта си ти рекао: ''Вековима је највећа кочница науке и напретка била религија.'' а то је апсолутна неистина.
што се тиче Дарвина, он је сахрањен у Вестминстерској опатији уз све почасти, и не можеш све религије посматрати кроз праксу Римокатоличке цркве.
Све секте чине екуменизам, свако у своју трубу свира, ал се моле заједно.
e pa vidis, u tome je stvar...i oni tako misle...
Мисле без доказа и потврда за своје ставове.
Neki i za tvoju crkvu kažu da je sekta. Znam da ti u Boga gledaš a ne u ljudski sud, ali zna se koje su priznate crkve a koje nisu. Neki red mora da postoji, ili ćemo kao katolici da se iscepamo na stotine sitnih ubeđenih samo u svoju ispravnost.
ama jel ti razumes da si i ti za njih sektas...mozes li ti njima da das dokaze i potvrde za svoje stavove?