Samson2009
Veoma poznat
- Poruka
- 13.411
Bog hrišćana je jevrejski Jahve , i tom bogu zajednički služite .A srpski bog on nikad ne može biti .
А ти верујеш у преуна?Баш ми те је жао-
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bog hrišćana je jevrejski Jahve , i tom bogu zajednički služite .A srpski bog on nikad ne može biti .
![]()
Ајд` сад мало световније!
Јеси ли ти за преокрет?
Спољашњу револуцију је лако преузети и преусмерити. Масу је лако на зло и самоуништење упутити, ето Либије како доказ.
''Окјупај'' преузимање од стране комуњара банкара Сороша, је најсвежији пример ''тихе револуције'' од које се губи енергија за оно што је потребно.
Ти не палиш бадњак за Божић?
Изнутра-
Ти не палиш бадњак за Божић?
Изнутра-
Сви људи на планети имају један заједнички проблем: СМРТ! Народи такође: Смрт!
Смрти има две, телесна и духовна (ова друга је више за оплакивање него прва)!
Цццццбашјје занимљиво то комунистичко тумачењена на које хоћеш да се попзовеш-![]()
Пази и мени се преврће желудац кад читам вас двојицу, него, питао сам те да ми објасниш тај ваш "преокрет" у световном аспекту.
![]()
Да, симбол паганског обожавања дрвета, жртвено приносимо на ватру радосног празника Рождества Спаситељевог, који топлином плама греје срца наша благодаћу Духа Светога.
Лепо се досетио Свети Сава, да спојимо обичаје са побожноћу Хришћанском.
Слава Богу што нам Саву даде.
Ja Nemanjiće uzimam kao svedoke da sam u pravu . Jer njih crkva proglasi za svece , a jedan drugog ubijaše , slepiše , daviše , trovaše .... sve zbog te "hrišćanske" krune . I na kraju upropastiše i državu i narod . Vidi se dakle da je neko prokletstvo bilo na njima .
Ај сад код кума да клечиш на кукурузу!
![]()
ко је упропастио?
Полако! Смири се "Србине"!
Просто је питање!
Мање да се дрогираш, пијеш, пушиш, читаш гримове бајке, хороскоп, треће око и политикин забавник.
Да умно одрастеш, толико година имаш, а ко тинејџер размишљаш, бруко.
U Peruna se ne veruje , on je evidentan , svaki put kad zagrmi grom .
Ti veruješ u semitsko božanstvo koje je prvobitno bilo golubica , onda bik , a na kraju su ga Jevreji promovisali u tvorca univerzuma.
ГРМЉАВИНА ЈЕ ПОСЛЕДИЦА електричног пражњења-Nemanjići . Od Dušana Silnog Uroš Nejaki (ako je uopšte bio njegov sin) . Posle , komadanje carstva i propast .
ГРМЉАВИНА ЈЕ ПОСЛЕДИЦА електричног пражњења-
Ко промени наслов, Тито му се радовао!!!