Cамоубилачки чин као круна пропасти

Не рареди се о духовном отпору већ о прповедању поврљатка Богу-Када се срби врате Богу онда ће знати шта треба да се ради-Па и каква нам власт треба.
-

Od tog jevrejskog boga nema ništa . Nikad nam nije dobra donosio , neće ni sad . I sam komunizam je njegovo nakazno čedo . Treba se vratiti našim bogovima , a oni su kao priroda : traže da na dobro uzvraćamo dobrim , a od zla da se branimo silom .

Нов си на форуму, зна се из Катихизиса светог Филарета Московског да је убисто у одбрамбеном рату дозвољено (чак и узвишено).

Да се манеш подозрења кроз зло око тражења заблуде тамо где је нема.

И колико девица?

Od tog jevrejskog boga nema ništa . Nikad nam nije dobra donosio , neće ni sad . I sam komunizam je njegovo nakazno čedo . Treba se vratiti našim bogovima , a oni su kao priroda : traže da na dobro uzvraćamo dobrim , a od zla da se branimo silom .

Ма какав те је јеврејски бог спопао јевреји не служе Богу-Апасад све зависи шта је за тебе добро-

Sa istinom nemam problem. A lupetanjima se smejem.
I elementarnom nepoznavanju matematike u okviru kovačkog zanata. :mrgreen:

Ни додира такође.

никако се од калема вештине и секуларизма у истини не узраста.

Џаба интелект без Бога, забагован је то оперативни систем, мора да се форматира и замени бољим.

Bog hrišćana je jevrejski Jahve , i tom bogu zajednički služite .A srpski bog on nikad ne može biti .

Нешто се са том твојом мантром не слажу Свети Сава и мнгобројни србски светитељи и цареви.

Дозволићеш да више верујемо њима и њима сличнима, него теби и теби сличнима!

Ово очајно стање у Србији ме подсећа на период Јеврејског робовања под царем незнабожцем (читај атеистом) Навуходоносором.

Кад је пророк питао Бога, што нам даде оваквог злог тиранина за владара, Бог му рече: НИСАМ МОГАО ГОРЕГ ОД ЊЕГА ДА ПРОНАЂЕМ!

Казна Божија је на месту и чак је многоструко ублажена у сразмери са безакоњима и злобом Србског народа...

Могли смо да прођемо ко Ирак, или не дај Боже Либија, ал опет нисмо.

Слава Богу.

Prosli smo i gore od Iraka i Libije!

... читај револуцију, спољашњу, братоубилачку и осветничку.

Сви ти пропагатори гнева, насиља, комунизма, безбожништва и суровости (попут репера Лазе Титовог Ристовског) и њему сличних нека знају да су Србство и Православље нераскидиво повезани САМО са ДУХОВНОМ, УНУТРАШЊОМ РЕВОЛУЦИЈОМ, а не оном идеолошко-партијском, тј. спољашњом и осветничком.

Мењајте себе ако хоћете бољи свет, јер Господ каже да је ЦАРСТВО НЕБЕСКО У НАМА (у срцу човековом).

Нека би благи Господ свим становницима Србије, подарио радост и мир човекољубљем омекшаног срца, молитвама Приснодјеве Марије Богородице и Светога Саве.

Амин!

Vladane, a šta ako je revolucija nastala kao moranje, zbof teškog stanja u koje su nas bacili? Šta ako ga ne pokreću ni komunisti niti neko od tih "sila mraka"?
Imali smo mi puno revolocija i buna, često smo uzimali oružje u ruke, a neretko su nas vodili baš naši duhovavnici. Naši sveštenici su znali kad je vreme da se bije protiv zlikovaca.

Vladane, a šta ako je revolucija nastala kao moranje, zbof teškog stanja u koje su nas bacili? Šta ako ga ne pokreću ni komunisti niti neko od tih "sila mraka"?
Imali smo mi puno revolocija i buna, često smo uzimali oružje u ruke, a neretko su nas vodili baš naši duhovavnici. Naši sveštenici su znali kad je vreme da se bije protiv zlikovaca.

Прочитај житије светог Петра Цетињског.

Светитељи су више водили битку да помире Србе међусобно, него што су дизали на буне против дахија.

Слажем се да треба мењати ово зло, али његов узрок је унутрашњи и ту се води главна битка.

Рат за душе.

Нешто се са том твојом мантром не слажу Свети Сава и мнгобројни србски светитељи и цареви.

Дозволићеш да више верујемо њима и њима сличнима, него теби и теби сличнима!

Ja Nemanjiće uzimam kao svedoke da sam u pravu . Jer njih crkva proglasi za svece , a jedan drugog ubijaše , slepiše , daviše , trovaše .... sve zbog te "hrišćanske" krune . I na kraju upropastiše i državu i narod . Vidi se dakle da je neko prokletstvo bilo na njima .

I da Vladane revolucija ne znaci komunizam!

Спољашњу револуцију је лако преузети и преусмерити. Масу је лако на зло и самоуништење упутити, ето Либије како доказ.

''Окјупај'' преузимање од стране комуњара банкара Сороша, је најсвежији пример ''тихе револуције'' од које се губи енергија за оно што је потребно.

Ja Nemanjiće uzimam kao svedoke da sam u pravu . Jer njih crkva proglasi za svece , a jedan drugog ubijaše , slepiše , daviše , trovaše .... sve zbog te "hrišćanske" krune . I na kraju upropastiše i državu i narod . Vidi se dakle da je neko prokletstvo bilo na njima .

Хедонисти православље не познају, не упињи се у закључке, погрешни су.

Прочитај житије светог Петра Цетињског.

Светитељи су више водили битку да помире Србе међусобно, него што су дизали на буне против дахија.

Слажем се да треба мењати ово зло, али његов узрок је унутрашњи и ту се води главна битка.

Рат за душе.

Naši svetitelji su znali kad je vreme da uzmu sablju i pušku u ruke.

Хедонисти православље не познају, не упињи се у закључке, погрешни су.

Ne znam šta pričaju hedonisti , ali znam da je Stefan Nemanja ratovao protiv brata Tihomira i ubio ga , da bi postao Veliki Župan . Znam i da je Sveti Sava mirio svoju braću Vukana i Stefana , koji su međusobnim ratovanjem pustošili Srbiju . I tako dalje , sve do prokletstva Stefana Dečanskog , od oca oslepljenog , od sina zadavljenog . A pitanje je i kako su mu završili sin i unuk .

Back