Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 87.055
greška si, niko nikog ovde ne hapsi nego ovo je tema za alternativnu medicinu, a za kabalu imaš pdf. religija pa se tamo dokazuje ovde ne , okHapse narod koji praktikuje kabalu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
greška si, niko nikog ovde ne hapsi nego ovo je tema za alternativnu medicinu, a za kabalu imaš pdf. religija pa se tamo dokazuje ovde ne , okHapse narod koji praktikuje kabalu.
Na kom pdf-u su dozvoljeni?samo budi u okvirima racionalnog jer , okultizam misticizam Kabala nisu dozvoljeni
na krsti nigde , i tu je kraj pričeNa kom pdf-u su dozvoljeni?
Stvarno? Baš bezveze.na krsti nigde , i tu je kraj priče
Manga, ne razumeš vezu između drveta života i čakri, ali nije ni važno.greška si, niko nikog ovde ne hapsi nego ovo je tema za alternativnu medicinu, a za kabalu imaš pdf. religija pa se tamo dokazuje ovde ne , ok
tačno, ako produžiš biće i togaManga, ne razumeš vezu između drveta života i čakri, ali nije ni važno.
Evo, više neću da pišem, a ako ti je lakše, brišite postove.
Iskočila mi na instagramu neka reklama, tj test sa 10 pitanja na koja kada odgovoriš kaže ti sa kojom čakrom imaš problem, tj ako je neka u blokadi. Pa meni ispalo ta sakralna, tj 2.

Vrv ne baš..Na religiji brisu okultizamgreška si, niko nikog ovde ne hapsi nego ovo je tema za alternativnu medicinu, a za kabalu imaš pdf. religija pa se tamo dokazuje ovde ne , ok

@bmaxa samo da pojasnimo, ovo je forum medicine, pdf. alternativna medicinaNa religiji brisu okultizam![]()
Pa nisam ni imao nameru da pisem o kabali ovde. Mislim da na misterijama moze...@bmaxa samo da pojasnimo, ovo je forum medicine, pdf. alternativna medicina
ako bi se ja pitao Kabala bi bila predmet diskusije ali odluke administracije su neprikosnoveni i važe za sve članove
Iskočila mi na instagramu neka reklama, tj test sa 10 pitanja na koja kada odgovoriš kaže ti sa kojom čakrom imaš problem, tj ako je neka u blokadi. Pa meni ispalo ta sakralna, tj 2.
E sad nikada za sebe ne bih rekla da imam problem sa emocijama, hranom i sexom, jeste da sam više duhovan tip, i jeste da ne uživam ništa posebno u hrani, no sex volim, ali razmišljam sad možda kroz neku drugu dimenziju? No, nije mi jasno kako bi se problem sa tom sakralnom čakrom mogao rešiti na opšte zadovoljstvo svih
I da li je uopšte moguće testovima to videti?Vrv ne baš..
samo tamo nisi dobila odgovor na pitanje mnogo ili malo
/ubiće me/ )))ezoterija i misticizam nije istoPa nisam ni imao nameru da pisem o kabali ovde. Mislim da na misterijama moze...
A šta mnogo ili malo, ubila bih te možda, samo kada bi razumela hehe![]()
samo tamo nisi dobila odgovor na pitanje mnogo ili malo
/ubiće me/ )))

@Paula daj breA šta mnogo ili malo, ubila bih te možda, samo kada bi razumela hehe
misliš zbog zastoja u komunikaciji mogu da imam malo hrane i sexa, ili mnogo hrane i sexa, a da mi ne trebaju?
Što se hrane tiče, tu mislim da imam ravnotežu, od moje 15 do 38 ista kilaža, a i sad je slična. Nemam problem da postim, itd. A što se keksa tiče, bilo je godina i godina kada sam bila sama, a i godina kada sam možda imala i više nego što treba. Pa eto, zanimljiva stvar za razmišljanje hehe . Ipak verujem da je to teško otkriti testovima, vrv je u pitanju da neko želi na tome da u krajnjoj liniji zaradi, ali ne znam...
vidiš da se šalim , ))) , nisi morala disertaciju da pišeš 

pa što? tema me zanima

Apsolutno!

da to je to , vidiš da je @pikax stavila ampermetar da nam meri e tu baš tu struju koja nam prolazi kroz telo )))pa što? tema me zanima
Zašto sa nekim muškarcima kada se zagrlim imam osećaj da energija struji po celom telu, a sa nekim ne osećam bukvalno ništa?
jel to neka rezonancija kao u teoriji talasa?
uzdravlje![]()
već ga sprema )))bolje da je stavila neki spektrofotometar
uživajte