- Poruka
- 41.999
Pogledaću.Ja sam počela s njom,posle prešla na Srđana Roje. Suštinski,svi motivatori pričaju isto,samo na različite načine.
Meni je Ana istinski simpatična.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledaću.Ja sam počela s njom,posle prešla na Srđana Roje. Suštinski,svi motivatori pričaju isto,samo na različite načine.
Izgleda da smo ti, @pura moca i ja jedini na Krstarici koji smo čitali Slavinskog.# taze pok. Slavinski.
ime mi je nepoznatoIzgleda da smo ti, @pura moca i ja jedini na Krstarici koji smo čitali Slavinskog.![]()
Onda sam te sa nekim pomešala.ime mi je nepoznato![]()
Ili je bio Rudolf Štajner.
od pekića sam novi jerusalimIli je bio Rudolf Štajner.
Šta si ono čitao što me je oduševilo, ne znam.
Ili je bila Pekićeva Atlantida.
Sad će moderator da me banuje zbog spama.
Ovo je pdf. alternativna medicina na kojoj se raspravlja o čakrama koje su deo indijske religiozne misli.
Yebiga, on umro.Živorad Mihajlović Slavinski (1937.) je osamdesetih godina u Beogradu bio magičar, ezoterik i psiholog. Diplomirao je psihologiju i posvetio se nju ejdž alternativnim traganjima za znanjem, zanimajući se za ezoterijske oblasti kao što su ji džing, joga, kabala, magika, tantra, drvo života i intezivi prosvetljenja.
Metoda ,,Intenziv prosvetljenja” dolazi od duhovnog učitelja sa Zapada, Čarsla Brenera. Slavinski ju je među prvima praktikovao u Srbiji. Iako je bio optuživan za sektašenje, njegovi radovi uticali su na mnoge novotalasne umitnike i muzičare u Beogradu.
Slavinski je i dalje aktivan kao izdavač i predavač na ezoteričnim kursevima.
sad malo jasnije
laka mu zemljaYebiga, on umro.
NisteIzgleda da smo ti, @pura moca i ja jedini na Krstarici koji smo čitali Slavinskog.![]()
4 - oslobadjaj se od tuge i ogorcenja. ne mislim da to podrazumeva da svima sve oprostis (neke stvari su prilicno neoprostive), nego je samo dovoljno da te to ne drzi vise, to sada pripada proslosti, a ti si u sadasnjosti okrenuta ka buducnosti i ides dalje.Meni su izgleda blokirane 4. i 5. čakra. Može li više o tome ?
Odgušujem čakre - brzo i povoljno! Cena 10 evra po čakri. Popust za penzionere!Meni su izgleda blokirane 4. i 5. čakra. Može li više o tome ?