bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Nisi bila kod Petra Cikarica iz Krusevca. Lik je skocio u reku, slomio vrat, posle dva dana ga izvadili, vratio se u zivot, ali slep i paralizovan.Verovatno da ima, napisah, ne mogu se menjati i pored najbolje volje.
Nekada davno, u dobra stara vremene, moj grad beše izlepljen plakatima i obaveštenjem da tog i tog datuma u naš grad dolazi čuveni ruski bioenergetičar.
Zakupio je sprat u hotelu
Radi bioenergetsko polje, iris dijagnostikom nepogrešivo postavlja dijagnoze, i štatijaznam šta sve....
Naravno da nisam odolela izazovu, otišla sam.
Krenuo je svojim moćima bioenergije, ništa nisam osetila
Čovek se zbunio, rekao mi je da ne može kroz moju auru
Naravno, odrađen ne pregled tela, dobila sam crtež oka sa poljima koji su podudadarni organima u telu i za koje imam predispozicije o eventualnim oboljenjima.
Ne znam se da li mi se to podudadrilo sa eventualnim zdravstvnenim tegobama.
Koliko znam, jedino mi je žuč pravila problem i odstranjena je.
Drugih problema nemam, osim ako ih sama ne napravim![]()
Stekao je natpridodne moci sa bionergijom i vidovitoscu.
Lezao je na krevetu rekao mi da legnem na drugi krevet. Rekao mi da uzmem kamen. Uzeo, odjednom sam naglo osetio priliv
toplotne energije u kamen, koja se prosirila na celo telo, kojem je svaki organ poceo da se trese. Skupilo se kao struja
u besiku, rekao mi je gde je wc. Nakon toga mi je govorio stvari koje ne bih priznao ni majci rodjenoj.
To je bila vise psiholoska seanse sa izbacivanjem negativne energije iz tela pretostavljam. Kod njega se islo
na hodocasce.