- Poruka
- 96
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa počni Goščice prva. malopre mi se pasulj zalepio za dno šerpe,upomoć.
Isprobana caka svakako i ja to uradim ( naravno muz kuva) hi,hi,hi...Prava riblja corba
Upecati jedno tri kg razne ribe.Pozvati drustvo,ohladiti pivo,dati zeni da skuva corbu.Caka isprobana vise puta i proglasena za *PODUHVAT GODINE*![]()
Žene da ne otvaram novu temu, trebam da spremim kuvani krompir.
Koliko otprilike vremenski treba da kuvam krompir na trojci?
Znam da je pitanje smešno ali treba mi hitan odgovor.
Hvala.
Ovo nije caka za kuhinju ali sam ja odusevljena njome vec godinu dana.gledala sam jednom one dve higijenicarke sto strokavim ljudima sredjuju stanove i organizuju ih kako da ih posle odrzavaju.E tu sam videla caku za ogledalo u kupatilu pogotovo kad isto nema prozor vec samo ventilaciju sto je obicno slucaj po nasim stanovima.Na ogledalo se nanese malo gela za brijanje,verovatno ga svako ima u kuci.Rastrlja se sa magicnom krpom i izglanca.Dve,tri nedelj posle toga nema sanse da se skuplja vodena para na njemu pa taman se kupali i nilski konji svaki dan po sto puta.Najgore mi je bilo kad posle sina udjem u kupatilo,ajd sto istrosi svu toplu vodu vec sto pola sata nista u kupatilu ne mozes da vidis.E sad toga vise nema,bar ne na ogledalu sto cete priznati i jeste najvaznije.
koliko ja znam, samo posude za mikrotalasnuDa li negde postoje kese u koje se može zatvoriti hrana pa peći u mirotalasnoj?
Znam da ima kesa za običnu rernu, ali se u mikro. istope.