Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Звучи глупо, али мени је кафа феноменалан антидепресив. Направим кафу, сипам чашу воде ако немам шта боље и завалим се у фотељу. Читав тај ритуал ме опусти и орасположи. Наравно, секс је решење број 1, ако вам је доступан :)

Сестро слатка мој матори је ветеринар(до душе садЕ у пеМѕији:mrgreen:) и случајно сам видео кад је један његов практикант(они из средње ветеринарске у Футогу) погрешио и кркн'о инвермектин у мишић овце.
Паралисала се скоро моментално, остала укочена доста дуго, свакако више од минут и пала постанце са потпуно испруженим, укоченим ногама, вратом и кичмом.
Као дрвена!

To gore nije bilo slaganje s onim što si napisao, nego ironija.

Meni je sad samo mnogo jasnije da ti nemaš psa, čak štaviše, ne volih ih uopšte !
Voliš samo mačke. To je OK, ali nemoj kučkarima da deliš lekcija o psima.

Poslednja izmena:

137379j2fq4ie80c_zpsaa95afe0.gif

0302bfd0.jpg

Nela dm napisala sam da ja ne vredjam nikoga ovde samo ne razumem vase reakcije.
Djavolja nevesto meni je drago sto je svima vama zivot u redu,a moj je takav kakav je.
Skoro ce biti par meseci od smrti komsinice koja je bila divna prema meni i to me je dokusurilo.
Drago mi je sto ovde mogu da pisem kako se osecam i da budem to sto jesam,prija to.

Ni meni ne zvucis optimisticno. Sticem utisak da nemas sa kim da razgovaras. Dobro je sto se boris,ipak. I ja sam za odlazak kod psihijatra. Tvoj. A i moj..hehehe. Svi smo mi pomalo fiju fiju

Ni meni ne zvucis optimisticno. Sticem utisak da nemas sa kim da razgovaras. Dobro je sto se boris,ipak. I ja sam za odlazak kod psihijatra. Tvoj. A i moj..hehehe. Svi smo mi pomalo fiju fiju
Znas izreku,ne kazu dzabe da ko u Srbiji ne poludi taj nije normalan :D .
Postoje razliciti karakteri ljudi,neko je pesimista,neko optimista,neko flegmatik itd. a ja ne analiziram sebe vec uvek kazem ko me prihvati takvu kakva sam dobrodosao je,ko ne neka me zaobidje.
Ti na primer delujes pozitivno lud/a kao struja sa pravim smislom za humor.

Znas izreku,ne kazu dzabe da ko u Srbiji ne poludi taj nije normalan :D .
Postoje razliciti karakteri ljudi,neko je pesimista,neko optimista,neko flegmatik itd. a ja ne analiziram sebe vec uvek kazem ko me prihvati takvu kakva sam dobrodosao je,ko ne neka me zaobidje.
Ti na primer delujes pozitivno lud/a kao struja sa pravim smislom za humor.
nisam bas ko struja:) ali se trudim ono pozitivno da budem. moze iz pesimiste postati optimista. i to se vezba. bitno je da radimo na sebi.

Lavica usvojila antilopu. Jeste li culi o ovom slucaju? Desilo se pre nekoliko godina; ne secam se vise tacno kako je zavrsilo; mislim da je lavica ogladnila i na kraju ipak nije mogla odoliti parcetu fileta z:( ...

... e sad da li je to antidepresiv ili nije, nek odluci svako za sebe ;)

Poslednja izmena:
Lavica usvojila antilopu. Jeste li culi o ovom slucaju? Desilo se pre nekoliko godina; ne secam se vise tacno kako je zavrsilo; mislim da je lavica ogladnila i na kraju ipak nije mogla odoliti parcetu fileta z:( ...

... e sad da li je to antidepresiv ili nije, nek odluci svako za sebe ;)
Ne misliš dobro.
Sećam se toga, lavica je energično(a Bog me i krvavo) branila mladunče antilope.
Pojele su ga druge lavice dok mu je pomajka bila u lovu, mada je sakrila antilopče(tako se kaže, pa jel?).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back