neladm
Buduća legenda
- Poruka
- 28.526
po kafanama 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne volim praznike jer tada svi problemi izadju na videloi svi smo na zalost zajedno-ne moze se to izbeci
.
On je opet los prema meni,ne da mi da disem-na zalost istrpim ga za to vreme a eto nekako pomislim kako bi mi malo mira prijalo,nekada se umorim od borbe a moram da se borim.
boriš se tako što nekoga trpiš... a olakšavajuća je okolnost što je to izraženije praznicima, 'samo' jednom godišnje?
ne volim ni ja praznike, možda iz istih razloga kao ti... ako imaš decu ona osećaju i preživljavaju sve to, jer tada ste zajedno, da ne kažem prinuđeni ste biti i glumiti sreću, neće ih ni ona voleti. u najbezboljnijem slučaju.
Ne očekujem da sad ovde detaljno iznosiš o čemu se konkretno radi ako to ne želiš. Ionako na to može biti raznih komentra koji nisu uvek suvisli.Trpim jer nemam sta drugo kad su praznici i svi zajedno su,situacija u kuci je uzasno teska (ne trazim sazaljenje,pisem kako jeste i onda mi je nesto lakse) borim se jer ne dam na sebe i uvracam na "napade" da tako kazem a nekada se umorim bas,bas bih volela jedan obican dan.
Ma nema nikakve dece,kad si ih spomenula,ne zelim ni da ih imam ikada jer ja trazim mir i to da jednog dana zivim u miru,da niko ne dize glas na mene,da me niko ne omalovazava,da mi niko ne naredjuje,da imam spokoj svoj,da ne moram u kuci da uzvracam i ne dam na sebe.
Kuca treba da bude oza mira sto nekada i jeste,ima lepih trenutaka,ne kazem ali...Vise je tu borbe za sebe,strepnje svakog dana i nespokoja.

Ne volim praznike jer tada svi problemi izadju na videloi svi smo na zalost zajedno-ne moze se to izbeci
.
On je opet los prema meni,ne da mi da disem-na zalost istrpim ga za to vreme a eto nekako pomislim kako bi mi malo mira prijalo,nekada se umorim od borbe a moram da se borim.
Trpim jer nemam sta drugo kad su praznici i svi zajedno su,situacija u kuci je uzasno teska (ne trazim sazaljenje,pisem kako jeste i onda mi je nesto lakse) borim se jer ne dam na sebe i uvracam na "napade" da tako kazem a nekada se umorim bas,bas bih volela jedan obican dan.
Ma nema nikakve dece,kad si ih spomenula,ne zelim ni da ih imam ikada jer ja trazim mir i to da jednog dana zivim u miru,da niko ne dize glas na mene,da me niko ne omalovazava,da mi niko ne naredjuje,da imam spokoj svoj,da ne moram u kuci da uzvracam i ne dam na sebe.
Kuca treba da bude oza mira sto nekada i jeste,ima lepih trenutaka,ne kazem ali...Vise je tu borbe za sebe,strepnje svakog dana i nespokoja.

Kad smo već kod mačkica, moj favorit, Maru:
![]()
Ne umem da se raspravljam.
Dj.n. ne zelim decu,deca su ogromna obaveza i postujem ko je spreman na to i ko ih zeli.
Ja ne.
Dobro ja ne mogu da foliram da je sve odlicno i da lazem,znam da se to bolje prihvata i da cim je neko drugaciji dobija dijagnozu ali eto ja sam takva kakva sam.
Nije vam palo na pamet da je realnost realnost takva kakva je ako ste svi uspeli da imate lepe zivote meni je drago a moj nije takav.
Ne razumem vas,nikog ovde niti vredjam niti sta,ovde sam jer je mirno i to mi prija.