Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Disko kugla na zalost ovo je Srbija,ako si gej i pokazes lesice te od batina budale na ulici(na zalost,to je realnost),bolje da nadjes svoje drustvo a da imas paravan.
Ima dosta samaca,a ti nadjes izgovor i briga te.
Jednog dana zelim da nadjem gej lika sa kojim cu piti kafu(kapiram nece ni da me pogleda u sex smislu i to je super)cisto da ne budem sama u zivotu jer me je otac ubio u pojam i ne usudjujem se ni da pogledam ni jednog muskog kao musko,strah me da su svi kao on.
Ne bedaci se,ti imas drustvo,faks ja nemam ni to tako da znas ima i gore.

Elem,udarila sam se ispod oka,nateklo,drzala led,proci ce i to.
Na stepenicama po ledu za malo da poginem,klizavo,mokro,gore voda dole led a gazdarica me ubrzava.
Isla sam kao po jajima napolju da ne padnem.

Svestan sam i svi mi imamo probleme, nikom nije idealno, samo je razlika izmedju mene i tebe sto ti mozes nesto da promenis po tom pitanju a ja ne mogu, niti cu moci, to je veeelika razlika. Ti mozes da se suocis sa problemom i da ga resis, niko ti ne brani.

Znas sta ja ne razumem? Da si ti to prihvatio, a osecas se lose. :dontunderstand:
Mozda si ti sebe samo ubedio da jesi to, a zapravo nisi.

Ja bih, da sam na tvom mestu, otisla kod nekog strucnog iz te oblasti da me makar i uz pomoc slamke izvuce iz toga i vrati normalnom zivotu!
Priznao sam sebi da je tako ali ne mogu da se pomirim sa tim, prosto i jednostavno. Ne mogu da prihvatim da ne mogu nista da promenim ma koliko se trudio. Za mene je inace svaki problem resiv, ne volim kad neko kaze "joj ne mogu, ma nema sanse itd" ali na zalost ovde je situacija nesto drugacija. Najsrecniji bih bio da sam umislio, ali nazalost nisam!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back