Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:eek: stvarno? pa onda ovako:cool:

Schottenrock.jpg

t1a65ae_Schottenrock_2.jpg

br.2 je :eek: :rotf: i :rumenko: i :dash: ali najnaj:rotf::zcepanje::zper::zcepanje::roll::whistling: ...:telefon:

"Na psiho terapiji kod čika Frojda", hmmmmmm, ja samo čitam i čitam i čitam i niš' normalno ne pročitah, samo neke nebuloze, perverzije i sl. dokonih forumaša iliti budalaštine, 'ebala vas psihologija, ničem ne služi.

Vid ovu dosla u psiho-kafic i trazi normalne :mrgreen: Pa ako perverziji i budalastina nije ovde pravo mesto onda ja ne znam gde je :zcepanje:

Sad cu zvat cika Frojda da te pregleda pa ako nisi jedna od nas :zper: onda:bye:..al' mislim da nije potrebno otices ti i sama:mrgreen:

Poslednja izmena:
Disko kugla na zalost ovo je Srbija,ako si gej i pokazes lesice te od batina budale na ulici(na zalost,to je realnost),bolje da nadjes svoje drustvo a da imas paravan.
Ima dosta samaca,a ti nadjes izgovor i briga te.
Jednog dana zelim da nadjem gej lika sa kojim cu piti kafu(kapiram nece ni da me pogleda u sex smislu i to je super)cisto da ne budem sama u zivotu jer me je otac ubio u pojam i ne usudjujem se ni da pogledam ni jednog muskog kao musko,strah me da su svi kao on.
Ne bedaci se,ti imas drustvo,faks ja nemam ni to tako da znas ima i gore.

Elem,udarila sam se ispod oka,nateklo,drzala led,proci ce i to.
Na stepenicama po ledu za malo da poginem,klizavo,mokro,gore voda dole led a gazdarica me ubrzava.
Isla sam kao po jajima napolju da ne padnem.

Pozdrav,pre nekih godinu dana sam pisao na ovu temu i resih da to opet ucinim.Moj problem je to sto ne mogu da se nosim sa cinjenicom da sam homoseksualne orjentacije, jesam to priznao sebi ali ne mogu sa tim da se nosim. Kako odmicu godine meni je sve teze. Nisam u drustvu koje je tako orjentisano, vec vode potpuno normalne zivote, zbog cega je mani jos teze jer nemam sa kim da se solidarisem ili podelim muku. Ne zelim jos uvek nikom da saopstim jer ne mosilim da ce mi tako biti lakse, jednostavno sve ce biti isto i nista promeniti necu, nazalost. Mozda neko i sumnja u moju seksualnu orjentaciju jer devojku dugo nisam imao, a kad sam je i imao to je bilo zbog drugih (pravan).Osecam se vise nego usamljeno, tuzno, nesrecno i da ne nabrajam.Najvise me muci sto je to nesto sto ne mogu da promenim, sve bih dao samo da mogu to da promenim, bukvalno sve.Materijalno sam obezbedjen, zavrsavam fakultet,imam mnogo prijatelja, drustveno sam aktivan ali.....sve to ne moza da mi na domesti ljubav, ljubav, ljubav. Pocinjem da mrzim materijalne stavri jer sam svestan koliko se jeftine.Kako bi reagovali roditelji i prijatelji ne smem ni da zamislim, pogotovo sto sam omiljen u drustvu, neki se bas izjasnjavaju negativno po tom pitanju.Imao sam gay iskustvo sa jednim deckom i vidimo se retko. Posle cega osecam grizu savesti, on mi se cak ni ne svidja ali valjda samo da bih zadovoljio telesnu potrebu.Ozbiljno posustajem ziveci ovakav zivot, pomisao da cu tako do kraja zivota, odmah mi krenu suze ne oci. Ako se iko oglasi povodom mog posta, molim ga samo da mi kao savet ne kaze da to prihvatim jer sam to vec u cinio. Hvala

Znas sta ja ne razumem? Da si ti to prihvatio, a osecas se lose. :dontunderstand:
Mozda si ti sebe samo ubedio da jesi to, a zapravo nisi.

Ja bih, da sam na tvom mestu, otisla kod nekog strucnog iz te oblasti da me makar i uz pomoc slamke izvuce iz toga i vrati normalnom zivotu!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back