Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ova boja karmina je bolja:
IMG_1291_obr_web-1.jpg

Od tih "podloga" jedino korektor, za podočnjake, i eventualno, neku nepravilnost :zcool:

Sad kad razmislim - nisam još na forumu pričala o ovim stvarima. Valjda jedino o tome i nisam pričala.z:lol:

Dobro, korektor je ok.
Od krema se naprosto ježim. Ne mogu da ih stavljam na lice, imam neko gađenje. Videćemo učinak moje odbojnosti prema kremama za koju godinu. z:mrgreen:

Sad kad razmislim - nisam još na forumu pričala o ovim stvarima. Valjda jedino o tome i nisam pričala.z:lol:

Dobro, korektor je ok.
Od krema se naprosto ježim. Ne mogu da ih stavljam na lice, imam neko gađenje. Videćemo učinak moje odbojnosti prema kremama za koju godinu. z:mrgreen:

Hidratantna krema za lice, ok, a ove protiv bora i tome sl. ne koristim ni ja .. nemam bore, ali zato sede još odavno. z:(

Disko kugla da mogu da resim probleme bili bi reseni,treba mi kes a nema ga,pitam se da li cu imati krov nad glavom jer postojeci prokisnjava i uvek mogu da poginem ali nemam gde da odem.
Kada ima para kuci one idu na komunalije,poreze,prireze,doprinose,hranu,reetko kada na nesto od odece,izlazak je za mene misaona imenica tako da ti i nemas problem realno ako ces direktno.
Ima i kad nema ni za hranu pa pijem vodu i spavam,tako da ti imas laganica zivot a ja se cimam svaki dan.
Znas li ti sta je borba?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back