Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Veruj da znam.Dok sam ziveo u Beogradu, gde sam studirao bilo je veoma tesko, roditelji su mi na 2. godini ostali bez posla, jos uvek mi je gorak ukus u ustima.Secam se i praznog frizidera i praznog novcanika, kao i izlazaka koji su bili svake prestupne godine. Ne zelim da se raspravljam ali kad smo vec zapoceli tu temu, kako obezbedis sebi internet, ako nemas komp onda imas dobar tel? Samo pitam...

Disko kugla da mogu da resim probleme bili bi reseni,treba mi kes a nema ga,pitam se da li cu imati krov nad glavom jer postojeci prokisnjava i uvek mogu da poginem ali nemam gde da odem.
Kada ima para kuci one idu na komunalije,poreze,prireze,doprinose,hranu,reetko kada na nesto od odece,izlazak je za mene misaona imenica tako da ti i nemas problem realno ako ces direktno.
Ima i kad nema ni za hranu pa pijem vodu i spavam,tako da ti imas laganica zivot a ja se cimam svaki dan.
Znas li ti sta je borba?
Veruj da znam.Dok sam ziveo u Beogradu, gde sam studirao bilo je veoma tesko, roditelji su mi na 2. godini ostali bez posla, jos uvek mi je gorak ukus u ustima.Secam se i praznog frizidera i praznog novcanika, kao i izlazaka koji su bili svake prestupne godine. Ne zelim da se raspravljam ali kad smo vec zapoceli tu temu, kako obezbedis sebi internet, ako nemas komp onda imas dobar tel? Samo pitam...

Ne,nije ovo rasprava,pisemo.
Gorak ukus u ustima je od uvek,zbog svega.
Ja ne kukam,pokusavam da kazem kako nemas neke prave probleme jer ti i psihologa mozes da platis kad imas problem a meni je to misaona imenica.
Ja nemam moj komp. a i fon sa kog udjem ovde nije moj samo mi je dopusteno da ga koristim iz sazaljenja sto ja nemam.
Moj fon je stara Motorola koja ima crno beli ekran.
A ti?

Poslednja izmena:
Lulnica pedofilija,nekrofilija,Zoofilija su bolesti,biti gej jok.

Људско друштво је све болесније, поготово на западу. z:(
Страшно је што ће за коју годину и остале болести те врсте бити третиране као "нормалне". z:cry:

Немојте обмањивати људе, и лагати себе... z:( Са тим се не треба играти и хвалити.

z:cry:
http://srbin-srb.net/holandjani-kanibali/

Lulnica pedofilija,nekrofilija,Zoofilija su bolesti,biti gej jok.

E, moja Zauz gde mi živimo. Još mašu sa nekom "stručnom" literaturom. :histericna:

Људско друштво је све болесније, поготово на западу. z:(
Страшно је што ће за коју годину и остале болести те врсте бити третиране као "нормалне". z:cry:

Немојте обмањивати људе, и лагати себе... z:( Са тим се не треба играти и хвалити.

z:cry:
http://srbin-srb.net/holandjani-kanibali/

Морам, али морам:

Став данашње науке:

Научна заједница данас више не сматра хомосексуалност менталним поремећајем. Америчко удружење психијатара је 1973. уклонило хомосексуалност као поремећај из одељка „Сексуалне девијације“ „Дијагностичко и статистичко упутство о менталним поремећајима“ (енгл. Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, DSM-II)[12].

Дана 17. маја 1990, Генерална скупштина Светске здравствене организације (СЗО) одобрила је 10. Ревизију Међународне класификације болести и сродних здравствених проблема (МКБ-10). У овој ревизији стоји да сексуално опредељење (хетеросексуално, хомосексуално или бисексуално), само по себи није здравствени поремећај. У ранијој верзији (МКБ-9 Светске здравствене организације из 1977) хомосексуалност је приказивана као ментално обољење и класификована као „сексуални поремећај“. Зато је 1993.СЗО у МКБ-10 додала его-дистоничну сексуалну оријентацију, која се односи на особе које желе да промене свој полни идентитет или сексуалну оријентацију због психолошког поремећаја или поремећаја у понашању[13].

У част проглашења 10. ревизије МКБ СЗО, цивилне организације су 17. мај прогласиле за Светски дан борбе против хомофобије[14]

Poslednja izmena od moderatora:
yesss:zbanana: ... ajde ispricaj mi jos nesto o mojoj sreci mamice:heart2::zag:

Pa ovako:
mnogo volim dečicu.
Nikad se ne ljutim na decu. Ja sam jedna smešljiva i vesela mama.
Preko dana ću da se igram sa tobom, a uveče ću ti, pred spavanje, pričati lepe priče.
Vodiću te u šetnje, u park, u biskop, pozorište ... Ako nećeš da ideš u obdanište, ne moraš.
Spremaću ti finu klopu, praviću ti maštovite rođendanske proslave. Možeš da odrvrćeš muziku do daske; sve možeš ... pa i da dobiješ nekog keca.
Sve ćemo deliti, pa i taj džoint, do onog trenutka kada više ne budeš želeo sve da deliš sa mnom.

A kada porasteš, kupiću ti Harlija.

Šta misliš?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back