Лулница
Iskusan
- Poruka
- 5.305
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A koga bi ti unistila i ko tebe zeli da unisti?destruktivna sam hocu da ih unistim iako to nije dobro za mene, da tako unistavam, da tako nesto mozda i dobijem
to je sve u glavi ali mislim da nije glupo
zelim im isto da ako zele da se upoznaju da ne umanje znacaj
mnogo sam se uobrazila da sam jako pametna sto ranije nisam nikad
pomoc odgovorite BILO KAKO osim nista neko
...
kad neko ima nesto sto nemam neku osobinu mene to razjeda i mogu da racionalizujem, mogu da skrenem misli ali mozda nije dovoljno, to ostane ko rana negde jede me i moze da pukne i da napravi chudo
kako se to resi a da ne moram medju svet trenutno
ili je ok tako iz dana u dan samokontrola
moze i tako
a ne zelim da unistim da nekom to uzmem zelim da on to ima i dalje mada mislim da sam vec unistila pisanjem da ne kapiraju da me se plase
a mogu i da me uniste jos vise
Da li je normalno to sto danima smisljam nacine kako da se ubijem?
A koga bi ti unistila i ko tebe zeli da unisti?
Konfuzno pises.
jee gde nabavljas sve to
svaka cast
Desava se al ce to proci...Da li je normalno to sto danima smisljam nacine kako da se ubijem?
Prvi put sam ovde... Gde je zdravica ?![]()
Da li je normalno to sto danima smisljam nacine kako da se ubijem?
NIJE NORMALNO ! Ovo sto zamisljas i smisljas je produkt depresije, vec si u depresiji, ne onoj pomodarnoj, "sto su kao svi" nego u pravoj depresiji i to dubljoj, sto je bolest !
Moras se javiti kod doktora opste prakse i reci to, a dalje ces vec videti. Mozes se javiti i kod bilo kog psihologa - privatno ili drzavnog.
Imas manjak serotonina u telu.
Nisi napisala koliko godina imas i jos nesto vise.
Ovo stoji sve sto sam rekao da stvarno smisljas nacine da se ubijes, a ako je ovo teranje sile i besa i namerno pisanje da bi izazvala paznju ili mislis da je pisuci ovo biti cool - Onda trebas opet da se javis ali samo psihologu, jer jednostavno nesto ti fali, treba, cim izazivas paznju na ovako ruzan i neozbiljan nacin. To obicno rade ljudi koji imaju histrionicni poremecaj licnosti, i porodici takvog coveka je zaista tesko zbog te cele dramaturgije i teatralnosti.