Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
destruktivna sam hocu da ih unistim iako to nije dobro za mene, da tako unistavam, da tako nesto mozda i dobijem

to je sve u glavi ali mislim da nije glupo

zelim im isto da ako zele da se upoznaju da ne umanje znacaj
mnogo sam se uobrazila da sam jako pametna sto ranije nisam nikad

pomoc odgovorite BILO KAKO osim nista neko
...
kad neko ima nesto sto nemam neku osobinu mene to razjeda i mogu da racionalizujem, mogu da skrenem misli ali mozda nije dovoljno, to ostane ko rana negde jede me i moze da pukne i da napravi chudo

kako se to resi a da ne moram medju svet trenutno
ili je ok tako iz dana u dan samokontrola
moze i tako
a ne zelim da unistim da nekom to uzmem zelim da on to ima i dalje mada mislim da sam vec unistila pisanjem da ne kapiraju da me se plase
a mogu i da me uniste jos vise
A koga bi ti unistila i ko tebe zeli da unisti?
Konfuzno pises.

k3nn0p.jpg

Da li je normalno to sto danima smisljam nacine kako da se ubijem?

Malena,tebi treba decko :) Da se lepo zaljubis,skrenes paznju sa losih stvari.Koliko sam videla na slici,preslatka si,iz postova da si pametna,muziku slusas za desetku :)
Znaci,gore tu svoju lepu glavicu. Obicno ne "solim" pamet nikome ali sam citala tvoj blog i nesto me je privuklo ..Negde sam se prepoznala .Tacnije u mnogo cemu ... I iz tog razloga i pisem ovo...

I ja cesto smisljam razloge i nacine ali,nisam to uradila :) Razloga uvek ima vise za zivot nego za smrt. lako je ubiti se tesko je uhvatiti se u kostac sa zivotom i pobediti ga.Ali,pobeda je slatka i vredi ...Svaka kap znoja se isplati :ok:

:cmok2:

A koga bi ti unistila i ko tebe zeli da unisti?
Konfuzno pises.

titanija kjer i ne znam ko
pa..ja je nezainteresovan ali mozda ako mu je dosadno zabavljao bi se
a one cisto onako ljudski konkurentnski
i njih isto da unistim titaniju i njega jer se vole i smeta mi to iritira me meni je nedostupno
mada necu te rokere s moravu htela sam nesto drugacije sad sam u tome
tj nisam
navukla sam se na internet i moram da radim pocecu

zezam se ali ovo su neke moje misli :roll:

mada ima neku osnovu ali ok da ne diramo umetnike : ))
umetnici mogu biti krvolocni
i samam imam nekakve valjda ipak crte radim nesto ali da se ne zalecem vise mi je ko erapija
nekad se zalecem
ko je umetnik on je to ipak profi
mada nek se trudi ko moze
ocemo da zaradimo da prezivimo to je problem

Da li je normalno to sto danima smisljam nacine kako da se ubijem?

NIJE NORMALNO ! Ovo sto zamisljas i smisljas je produkt depresije, vec si u depresiji, ne onoj pomodarnoj, "sto su kao svi" nego u pravoj depresiji i to dubljoj, sto je bolest !

Moras se javiti kod doktora opste prakse i reci to, a dalje ces vec videti. Mozes se javiti i kod bilo kog psihologa - privatno ili drzavnog.
Imas manjak serotonina u telu.

Nisi napisala koliko godina imas i jos nesto vise.

Ovo stoji sve sto sam rekao da stvarno smisljas nacine da se ubijes, a ako je ovo teranje sile i besa i namerno pisanje da bi izazvala paznju ili mislis da je pisuci ovo biti cool - Onda trebas opet da se javis ali samo psihologu, jer jednostavno nesto ti fali, treba, cim izazivas paznju na ovako ruzan i neozbiljan nacin. To obicno rade ljudi koji imaju histrionicni poremecaj licnosti, i porodici takvog coveka je zaista tesko zbog te cele dramaturgije i teatralnosti.

NIJE NORMALNO ! Ovo sto zamisljas i smisljas je produkt depresije, vec si u depresiji, ne onoj pomodarnoj, "sto su kao svi" nego u pravoj depresiji i to dubljoj, sto je bolest !

Moras se javiti kod doktora opste prakse i reci to, a dalje ces vec videti. Mozes se javiti i kod bilo kog psihologa - privatno ili drzavnog.
Imas manjak serotonina u telu.

Nisi napisala koliko godina imas i jos nesto vise.

Ovo stoji sve sto sam rekao da stvarno smisljas nacine da se ubijes, a ako je ovo teranje sile i besa i namerno pisanje da bi izazvala paznju ili mislis da je pisuci ovo biti cool - Onda trebas opet da se javis ali samo psihologu, jer jednostavno nesto ti fali, treba, cim izazivas paznju na ovako ruzan i neozbiljan nacin. To obicno rade ljudi koji imaju histrionicni poremecaj licnosti, i porodici takvog coveka je zaista tesko zbog te cele dramaturgije i teatralnosti.

jedna takva je sad skoro rodila sebi dete, razmnožavaju se samo tako, nek nam je svima bog na pomoći :roll:
(ne, uopšte je ne gotivim što se može i primetiti :mrgreen:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back