Pozdrav svima,
Imam manji problem i nadam se da cu ovde naici na pomoc

Pre svega trazim adekvatno resenje ali nikako da ga pronadjem.
Tacnije radi se o tome, imao sam jedan jako tezak ispit iz EXCEL-a i tabela, ali sam zatrazio pomoc od jednog ortaka, koji mi je sasvim ok to i resio i poslao mi resenja. U medjuvremenu kad se priblizio kraj tog ispita ja sam to prosledio jos jednom drugu koji je pisao istovremeno samnom,. danas mi stize poruka na email od profesora koji se meni licno obratio i pitao me ko je pravi izvor ovog naseg dela? Ja? Drug taj ili neko treci?
Sad sam u velikoj dilemi sta da mu odgovorim na to?
Nije on rekao da je resenje lose ili bilo sta slicno, nego je samo pitao original izvora jer je skontao da je sve identicno?
Ne bi da svalim sve na tog druga koji je bio u sali za informatiku, i kazem, ja sam izvor i ja sam mu to prosledio. Previse je to papucarski.
Trebaju mi saveti kako da pametno izigram profesora ili da to bude sto manje providljivo mada je jako tesko. Treba mi neka dobra pricica koja bi eventualno upalila kod njega i ne bi nas obojicu oborio . . .
Naime i budala bi skontala da su nam resenja identicna, sto i nije toliki problem, ali i dijagram je ostao isti.