Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ti si bio paparaco, to kad bilo došlo do prevare, ili kad se ovaj radeo ?

Jeste, garantovano , ovaj se udrogirao, a onaj mu jebbo ženu, ...

Samo još da mi je znati da li je stvarno Kamael jedan od preživelih ?

x10062193878784909045.jpg

Kad izgubi Adama beži s duhovima, služe joj 3 anđela, ali je Jehova vraća na Zemlju da služi Adama. Tako zatim rađa Alu, nakazu bez usta , koja luta po napuštenim grobovima.

ko god misli da je Frojd prevarant, ima neku seksualnu frustraciju..

I ja mislim da Frojd nije prevarant, već kao i svaki drugi čovek seksualno osujećen i ranjen, s tim što
je uspeo da sadržaje svoje autoanalize pretoči u svoje delo, sasvim iskreno i otvoreno, što je bilo veo
ma hrabro u njegovo vreme.Međutim, posle toliko vremena, mislim da je njegov rad prevaziđen.

I ja mislim da Frojd nije prevarant, već kao i svaki drugi čovek seksualno osujećen i ranjen, s tim što
je uspeo da sadržaje svoje autoanalize pretoči u svoje delo, sasvim iskreno i otvoreno, što je bilo veo
ma hrabro u njegovo vreme.Međutim, posle toliko vremena, mislim da je njegov rad prevaziđen.

Naravno da je prevaziđen, današnji psihijatri više ne okrivljuju majku za sva sranja kroz koja im pacijenti prolaze, sada krive i mamu i tatu;)

Pozdrav svima,

Imam manji problem i nadam se da cu ovde naici na pomoc :)
Pre svega trazim adekvatno resenje ali nikako da ga pronadjem.
Tacnije radi se o tome, imao sam jedan jako tezak ispit iz EXCEL-a i tabela, ali sam zatrazio pomoc od jednog ortaka, koji mi je sasvim ok to i resio i poslao mi resenja. U medjuvremenu kad se priblizio kraj tog ispita ja sam to prosledio jos jednom drugu koji je pisao istovremeno samnom,. danas mi stize poruka na email od profesora koji se meni licno obratio i pitao me ko je pravi izvor ovog naseg dela? Ja? Drug taj ili neko treci?
Sad sam u velikoj dilemi sta da mu odgovorim na to?
Nije on rekao da je resenje lose ili bilo sta slicno, nego je samo pitao original izvora jer je skontao da je sve identicno?
Ne bi da svalim sve na tog druga koji je bio u sali za informatiku, i kazem, ja sam izvor i ja sam mu to prosledio. Previse je to papucarski.
Trebaju mi saveti kako da pametno izigram profesora ili da to bude sto manje providljivo mada je jako tesko. Treba mi neka dobra pricica koja bi eventualno upalila kod njega i ne bi nas obojicu oborio . . .
Naime i budala bi skontala da su nam resenja identicna, sto i nije toliki problem, ali i dijagram je ostao isti.

Evo, napravih kompromis, prekjuče bila u Merkatoru i kupila sinovima dve veš mašine, dve daske za peglanje, dve pegle, i još po jednu kesu od 6kg. "persila" plus omekšivač - sve na kredit od godinu dana. Bili su ne malo iznenađeni "poklonima" ;) Kad otplatim kredit smisliću kako kuvanja da se rešim, jedan vegetarijanac, drugi od svih ptica naviše voli prasicu, a ja to baš ni ne ljubim preterano, tako da....
Mislim, nije meni problem ni da kuvam, ni da perem, ni da peglam, samo mi nekako već muka i od kuvanja i od pranja i od peglanja, volela bih malčice da budem samo ovo što jesam, ma kakva da sam, ne samo mamaaaaaaaa:worth:

niko te ne tera da budes mama tj ne po porodicnom stablu nego da vrsis te obaveze, nemas obaveze

niko te ne tera da budes mama tj ne po porodicnom stablu nego da vrsis te obaveze, nemas obaveze

Naravno da me niko ne tera, da me teraju, ****** bih im mater;) muka je što me pogledaju onim lepim okicama i zavire u prazne šerpe, mama ko mama, oMa se raspilavim:hahaha: počnem da razmišljam koliko su zaista divni momci i hoće srce da mi pukne od tuge ako im jedared ne skuvam ručkove.
Pranje i peglanje sam rešila, čak i spremanje kuće, obojici plaćam ženu da im jednom nedeljno to sredi. Još samo kuvanja da se kurališem i svi srećni. Nekako bih volela da se više odlepe od moje suknje a nemam dušu da im to otvoreno kažem:(

a sto ne napravis kompromis ono ne ukines im hranu potpuno a ne radis ni bas nesto ko crnac, malo nekad opustis a nekad im spremas, pa sigurno ne bi ni volela skroz da nema toga ima tu i valjda neke gotive.
mada ako je samo kuvanje i peglanje, pa to radis i sebi znaci imas jos jednu porciju vise
onda valjda nekad ostavis tu porciju vise a nekad ne radis tu porciju vise (mozes i da ukines potpuno)
znaci kako te onda to sprecava??
a mogu i oni valjda nekad to da rade za tebe ako ne rade nekako da se shaljivo dogovorite???
ako vas ne vezuju finansije onda je valjda to ok nesto
tebe=vas

Pa počela sam malim koracima kako već rekoh. Još samo kuvanje ostalo. Nije meni teško da kuvam, kada kuvam, muka je da ja celog života kuvam a to mrzim iz dna duše. Ja bih da klopam samo neke salatice a to nikom ne prija, sve bi nešto "kašikom". Istina, sama sam kriva jer nikad nikom ne obelodanih da mrzim kuvanje, no rintala ko luda sve sa smeškom, pa ko mi kriv, ne?

Pozdrav svima,

Tacnije radi se o tome, imao sam jedan jako tezak ispit iz EXCEL-a i tabela, ali sam zatrazio pomoc od jednog ortaka, koji mi je sasvim ok to i resio i poslao mi resenja. U medjuvremenu kad se priblizio kraj tog ispita ja sam to prosledio jos jednom drugu koji je pisao istovremeno samnom,. danas mi stize poruka na email od profesora koji se meni licno obratio i pitao me ko je pravi izvor ovog naseg dela? Ja? Drug taj ili neko treci?
Nije on rekao da je resenje lose ili bilo sta slicno, nego je samo pitao original izvora jer je skontao da je sve identicno?
Ne bi da svalim sve na tog druga koji je bio u sali za informatiku, i kazem, ja sam izvor i ja sam mu to prosledio. Previse je to papucarski.
Trebaju mi saveti kako da pametno izigram profesora ili da to bude sto manje providljivo mada je jako tesko. Treba mi neka dobra pricica koja bi eventualno upalila kod njega i ne bi nas obojicu oborio . . .
Naime i budala bi skontala da su nam resenja identicna, sto i nije toliki problem, ali i dijagram je ostao isti.

Bem ti sunce, stigao si do faxa a još uvek pravopis ne znaš, da se čovek od muke usere, mislim, nije brate providljivo no providno, al' ajde-de, kakav student-takvo mu i izražavanje.
A što se problema tiče, pa pitaj Tomu Nikolića, on ti je ovih dana najveći ekspert za tu vrstu zajebancije:zcepanje:

Vidi se da je ratna tematika daleko od tebe i da si o tome cula samo nesto malo na televiziji. Inace bi znala da je neposredno poslije rata svaka kuca u Bosni bila PUNA oruzja. Puske, bombe, pjesadijska municija, cak i minobacacke granate. Ja sam ostavio samo tu jednu kasikaru za uspomenu a sveg ostalog oruzja se rijesio za razliku od mnogih koji i dan danas, petnaest godina poslije rata, cuvaju po podrumima puske i bombe "za nedaj boze".
Znaci nije cudo sto se nisam ubio jer vecina ljudi koji su imali (i i dalje imaju) oruzje u kuci nisu se ubili. Ali eto moj prvi komsija se ubio. Momak od 28 godina, tesko ranjen u ratu, zivio na tabletama i sa velikim bolovima, nije mogao govoriti, jedva je mogao hodati, uzeo pusku koju je krio u podrumu i ubio se dok su mu starci bili na poslu.

Varaš se dragi moj "isuse" (kakav odvratan nick-name, mislim vrlo pretenciozan), hoću reći, jesam bila daleko od bosanskih i hrvatskih ratova, ali sam bila i ta koja je nosila pomoć za sve tri strane, kako u Bosnu tako i u Hrvatsku. Par puta sam baš bila u gadnim govnima, ali nije to tema, moje mišljenje o tvojoj kašikari u vitrini i dalje stoji:confused:

Varaš se dragi moj "isuse" (kakav odvratan nick-name, mislim vrlo pretenciozan), hoću reći, jesam bila daleko od bosanskih i hrvatskih ratova, ali sam bila i ta koja je nosila pomoć za sve tri strane, kako u Bosnu tako i u Hrvatsku. Par puta sam baš bila u gadnim govnima, ali nije to tema, moje mišljenje o tvojoj kašikari u vitrini i dalje stoji:confused:

Vidim da stoji ali nekako nakrivo stoji. Vidi se da se temelji na predrasudama.

Pozdrav svima,

ako je ovo jos aktuelno...samo govori nemam pojma...prvo pravilo je da ne priznajes nista sto ti se stavlja na teret, a ako je sve ocigledno, nemoj ni tada, a ako bas moras, priznaj, al' ne izdaj druga i preuzmi na sebe...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back