Thanatos
Poznat
- Poruka
- 9.917
višegodišnja forumaška praksa..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Saint a odkada ti imas muza???
Nije li i tvoj muz neki super administrator mozda a ???
moderator, a što pitaš?![]()
Auuu što si ružan....
![]()
.Od 450 ,,prijatelja,, na facebooku,spao sam na 112
.Nesto me uhvatilo da ih sve pouklanjam iz liste
i to je mnogo 

Samo da vas pozdravim!
Uskoro stize moja tema o psihoterapijama... :-)
Vidim zakljucao borac moju temu zadnju, jer ispala svadja izmedju Hefild girl i Djavolove neveste a sve pocelo zbog toga jer Hetfild girl nije napravila razmak posle zarezaA neko cak i ne stavlja zareze uopste pa ni tacke
.
I na konto toga je optuzila da to nije njen rukopis od 2 recenice nego da je copy/paste-ovala...
Mislim, sta ima veze, neko se potrudio da unapredi forum krstarice i stavio ovde neka znanja, informacije i sta ima veze da li je iz glave pisao ili copy/paste....On/Ona je potrosila svoje vreme na kreaciju, unapredjivanje, izgradjivanje, doprinos necega, a onda dodju "dezurni krivci" koji nista ne doprinose ali zato znaju da ruse, unistavaju, kritikuju i omalovazavaju neciji trud koliko god on veliki bio
I eto zatvorise temu.....JA ne razumem, zasto je borac zakljucao temu, ispada zbog njih 2 a ne zbog mene ! A ne bi trebalo da trpi otvarac teme i citaci teme , zbog svadje 2 osobe, nego da se brisu komentari tih osoba i da se kazne a da tema "radi" ! Po tom principu ja i moj "kolega" mozemo dogovorom da zatvorimo svaku temu tako sto cemo da isceniramo svadjanje na svakoj temi i onda je sama tema kao kriva kao i otvarac....
JA nisam zamislio tu temu da ogovaramo korisnike sa drugih tema/pdf-ova, vecina mojih postova su moji licni rukopisi, zapravo ja najvise od svih i pisem o psihologiji na drugim podforumima, sto bi rekao Daca psihologizacija
![]()