Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam odlučila da posetim psihologa, čim uhvatim vremena.

Slobodno, nista strasno.....Kao da ides npr kod zubara.....Hm, kad razmislim, cak je veca sramota da se i ode kod zubara da ti bulji u usta i da ti opet prica kako neredovno perete zube i da je kvar posledica tog uzroka.....

Eh da, ovo bas ne moras da pricas svima, bar ne da se hvalis....Ne zato sto je to nesto lose, nego zato sto postoje neki ljudi na nivou primata koji ne razumeju stvari i nemaju pojma sta je psiholog i psihologija pa ce odmah stvoriti halo efekat prema tebi ako te ne poznaju i predrasudu.....

Dobrodosao na forum krstarice!

Nadam se da si stvarno neki dr. specijalista, a i da jesi nije bitno ionako ti niko nece verivati hahaha, jer kada neko salje pitanje na forum odmah su svi strucnjaci pa onda i oni koji zapravo i jesu automatski nisu jer "gde bre da ima strucnjaka na forumu" !!!!

Hvala, šefe. :)

Specijalizovao sam poremećaje sex. devijantnog ponašanja. Kažu da na forumu ima najviše potencijalnih pacijenata.

medium_hazeldooney4-thumb.jpeg

images

Ljudi, volio bih da mi pomognete ili bar da date neki savjet... Prije otprilike mjesec dana se desila scena gdje sam udario momka i onesvjestio ga.. prvi sam ga udario bez razloga(dovoljno jakog razloga). i zadnjih mjesec dana imam strah od osvete, da ce me ubiti ili nesto slicno.. ali bas sam u panici. On je obrazovan, inteligentan, ali ima neki pogled koji me tjera da se plasim, cudan je inace lik... osjecam kao da ce mi nesto uraditi. Inace nisam sklon agresivnom ponasanju i ta scena se desila zbog mojih "kratkih" zivaca koje imam zbog anksioznosti vec od prije.. To je moj glavni problem i jedva spavam zbog toga. Rekoh vec nisam sklon nasilnickom ponasanju i ovo je za mene sok. I jos sa "njim" sam se zakacio. Hvala unapred... lose mi je, bas tripujem na scenu svakodnevno, uvukao mi se strah..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back