Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jok, brate, to ti se zove, valjda, projekcija, ili tako nesto. To je tvoj motiv. Cak mislim da ste uvereni dok ga prozivate da on cita i jede se kako ste ga dobro isprozivali i ne sme nista da kaze, ali je cak i to projekcija.

Zapravo je cela stvar u tome da su svi agresivni, samo sto ja uvek pre gotivim agresivnog agresivca nego pasivnog koji ceka kriticnu masu, pa da navali.

Bez zezanja, ako stvarno ne kapirate koliko je pametan covek zbog toga kako servira ono sto ima da kaze, onda ni ne mogu da objasnim.

Hoces da ti prodam foru. Ono za tone smajlija je samo prenaglasavanje onoga kako se upotrebljavaju. To sto ih sabije u jedan post je isto kao sto se desi da se konverzacija svede na to da na jednoj strani 5 njih postavi samo smajli cepanja ne nesto sto samo ukazuje na prisutnost i svoj dokaz prisutnosti.
Ili potpuno neprimerena upotreba tipa: "Danas sam tuzan/a i nesrecan/a :lol: "

Hajde da ste i u pravu za sve te kompleks/frustracija pripisane mu tripove, a mahom se svi smatrate za vise nego dobre osobe (a ko to ne smatra za sebe), da li je to samo prenosenje ponasanja na ove strane navike da kad ste u problemu neko treba da dodje da vas za'ebava i proziva, umesto da vas potapse po ramenu?

Занимљив пост али у великој мери нетачан...

================================================================

Na ovoj temi se moze opusteno pricati sve sto ti je na dusi ne drzeci se zadate teme,jer zadata tema ne postoji..........

Ovim gestom mislim da cu bar malo da poboljsam kvalitet pdf-a psihologija jer svako dok odgovara na neku zadatu temu doda i malo spama,svoj neki licni komentar,odgovara ostalima na prozivke i sl......

Ovde sve to mozete raditi a na temama drzite se naslova!

===============================================================

Evo i ja - udjem na neku temu i probam da odgovorim ali ubrzo se iznerviram kad vidim kako svi "prosipaju" pamet i svi imaju neke savete i svi najbolje znaju i sl i onda pocnem i sam da spamujem sta valja a sta ne valja na ovom pdf-u sta treba menjati sta ne, sta je psihologija sta nije itd....

E sada cu do mile volje ovde to pisati bez toga da se ugrozi kvalitet neke teme

POCINJEMO

Caffe se otvara u petak 24.septembra 2010 god u 13 casova i 39 minuta tj SAD!
:bye:

Izvol'te !

Изгледа не знам сва слова али нигде не видим реч "НАУЧНИ" у уводном посту... :)

^^^Tako je, svakako si u pravu.

Vidis kako necu da padnem u vatru na kontriranje radi kontriranja. :mrgreen:

Ја нисам контрирао.
Нисам чак ни анализирао.

Само сам констатовао... ;)

Да сам хтео да покренем дискусију с тобом, рекао бих шта све сматрам нетачним.
Али пошто сматрам да ови и овакви ставови не подлежу сучељавању јер представљају мишљења за која се не износе докази, било би бесмислено покретати расправу...

:)

A svakako ne bi mogao ni da ucestvujes u toj raspravi u kojoj nemam nijedan dokaz ni argument, a opet sam u pravu, i znas da sam u pravu, ali posto nemas vere neces biti u stanju da prihvatis.

Konstatujem da si se uplasio. :mrgreen:

~~~

E, da, ne fali nista kafanici. Mozemo virovima svojih neprilagodjenosti mozda i da iniciramo ideju za neku temu. :whistling:

Poslednja izmena:
BRZOOOOOO SVI NA KANAL PRVE TELEVIZIJE IMA FILM U KOME RICARD GIR GLUMI PSIHIJATRA I UPRAVO SADA POMINJE FROJDA NESTO HAHAHAHAAH

A PACIJENTKINJA MU JE NEKA PLAVUSA KOJU CE VEROVATNO DA ..... ZNATE STA

HAHAHHA KLASICNA HOLIVUDSKA PRODUKCIJA - TO JE ONO STO BRU ZLI PRICA.....

MENI SE GLEDA JA BIH BAS GLEDAO ALI ODOH ZURIM U GRAD IMAM DATE....

BRZOOOOOO SVI NA KANAL PRVE TELEVIZIJE IMA FILM U KOME RICARD GIR GLUMI PSIHIJATRA I UPRAVO SADA POMINJE FROJDA NESTO HAHAHAHAAH

A PACIJENTKINJA MU JE NEKA PLAVUSA KOJU CE VEROVATNO DA ..... ZNATE STA

HAHAHHA KLASICNA HOLIVUDSKA PRODUKCIJA - TO JE ONO STO BRU ZLI PRICA.....

MENI SE GLEDA JA BIH BAS GLEDAO ALI ODOH ZURIM U GRAD IMAM DATE....

OMG DOK SAM OVO KUCAO 5 PUTA SAM CUO REC PENIS I FROJD SA PRVE TELEVIZIJE TJ SA FILMA....

pa rekao si da imas :ceka:

i meni je ceo dan dans uzas :aha: a sutra idem kod lekara :roll:

aj sad iskreno za ovaj avatar ...

Sto sta ti je?
Za tvoj avatar?
PQA ne znam bas mi se svidja...Nekako sad na tebe gledam kao na drugu osobu i to mi je smesno,,,,,,Zapravo kod mene mi je to smesno nema veze sa tobom...Tebi se samo smejem...Koliko opazanje ima uticaja na formiranje halo efekta kod nekoga ili npr pokusaj menjanja halo efekta pa to izaziva ili smeh ili sok.....

Nemam pojma ja ih stavljam,
U uzasnoj sam depresiji, ne zivi mi se vise i tako... :aha:

MA daj bre sta ti je sta pricas??
JEl sam ti rekao da ce ti Ivansens doci glave i ona cela gotik stvar i crnilo i tako to....

Sto ti se ne zivi?Sta se desilo?
Bice bolje....Kolo srece se okrece, jutro je pametnije od noci.....Pocni da trcis ujutro pre dorucka pa posle pojedi neke zitarice i bice bolje.....Nedostatak slozenih uglenih hidrata moze dovesti do blage depresije
Nadam se da ne pusis travu kao mnogi rock slusaoci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back