***Saint***
Buduća legenda
- Poruka
- 33.301
ćaos 
šta se radi?

šta se radi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jok, brate, to ti se zove, valjda, projekcija, ili tako nesto. To je tvoj motiv. Cak mislim da ste uvereni dok ga prozivate da on cita i jede se kako ste ga dobro isprozivali i ne sme nista da kaze, ali je cak i to projekcija.
Zapravo je cela stvar u tome da su svi agresivni, samo sto ja uvek pre gotivim agresivnog agresivca nego pasivnog koji ceka kriticnu masu, pa da navali.
Bez zezanja, ako stvarno ne kapirate koliko je pametan covek zbog toga kako servira ono sto ima da kaze, onda ni ne mogu da objasnim.
Hoces da ti prodam foru. Ono za tone smajlija je samo prenaglasavanje onoga kako se upotrebljavaju. To sto ih sabije u jedan post je isto kao sto se desi da se konverzacija svede na to da na jednoj strani 5 njih postavi samo smajli cepanja ne nesto sto samo ukazuje na prisutnost i svoj dokaz prisutnosti.
Ili potpuno neprimerena upotreba tipa: "Danas sam tuzan/a i nesrecan/a"
Hajde da ste i u pravu za sve te kompleks/frustracija pripisane mu tripove, a mahom se svi smatrate za vise nego dobre osobe (a ko to ne smatra za sebe), da li je to samo prenosenje ponasanja na ove strane navike da kad ste u problemu neko treba da dodje da vas za'ebava i proziva, umesto da vas potapse po ramenu?

================================================================
Na ovoj temi se moze opusteno pricati sve sto ti je na dusi ne drzeci se zadate teme,jer zadata tema ne postoji..........
Ovim gestom mislim da cu bar malo da poboljsam kvalitet pdf-a psihologija jer svako dok odgovara na neku zadatu temu doda i malo spama,svoj neki licni komentar,odgovara ostalima na prozivke i sl......
Ovde sve to mozete raditi a na temama drzite se naslova!
===============================================================
Evo i ja - udjem na neku temu i probam da odgovorim ali ubrzo se iznerviram kad vidim kako svi "prosipaju" pamet i svi imaju neke savete i svi najbolje znaju i sl i onda pocnem i sam da spamujem sta valja a sta ne valja na ovom pdf-u sta treba menjati sta ne, sta je psihologija sta nije itd....
E sada cu do mile volje ovde to pisati bez toga da se ugrozi kvalitet neke teme
POCINJEMO
Caffe se otvara u petak 24.septembra 2010 god u 13 casova i 39 minuta tj SAD!
Izvol'te !

^^^Tako je, svakako si u pravu.
Vidis kako necu da padnem u vatru na kontriranje radi kontriranja.![]()

BRZOOOOOO SVI NA KANAL PRVE TELEVIZIJE IMA FILM U KOME RICARD GIR GLUMI PSIHIJATRA I UPRAVO SADA POMINJE FROJDA NESTO HAHAHAHAAH
A PACIJENTKINJA MU JE NEKA PLAVUSA KOJU CE VEROVATNO DA ..... ZNATE STA
HAHAHHA KLASICNA HOLIVUDSKA PRODUKCIJA - TO JE ONO STO BRU ZLI PRICA.....
MENI SE GLEDA JA BIH BAS GLEDAO ALI ODOH ZURIM U GRAD IMAM DATE....
a kako 
ja tebe da zabavljam jela kako
![]()
Pa ne znam radi nesto.....ceo dan mi je bio smor...boli me stomak nesto i muka mi je...
daj mi fejs link ahaha

a sutra idem kod lekara pa rekao si da imas
i meni je ceo dan dans uzasa sutra idem kod lekara
aj sad iskreno za ovaj avatar ...

Uh koji odgovor hahaha pretrgla si se a cekam 10 minuta
Cak mislim da je po pravilniku foruma krstarice zabranjeno staviti kao odgovor samo smajli![]()

Nemam pojma ja ih stavljam,
U uzasnoj sam depresiji, ne zivi mi se vise i tako...![]()
remember, ja zivim zdravo... nista brinu me neke stvari , valjda to prodje...
ne trcim nisam u kondiciji setnja mi pomaze...
jos sa nekim bi mi vise pomogla....