Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
neizbežno mi je :(
pamtim svakakve gluposti.
jedan dečko koji me pitao da izadjemo, kad smo se prisećali
sa koje se to žurke znamo, pomislio je da ga uhodim jer se ja
ladno sećam šta je nosio to veče (doduše sećam se tačno šta je ko nosio) :eek:
(ne, nisam pila na toj žurci, čisto da napomenem :lol:)

Ја болујем од исте болести...
Кад погледам неку епизоду, запамтим је...
Тако ми је и с људима и догађајима везаним за њих...

Jok, brate, to ti se zove, valjda, projekcija, ili tako nesto. To je tvoj motiv. Cak mislim da ste uvereni dok ga prozivate da on cita i jede se kako ste ga dobro isprozivali i ne sme nista da kaze, ali je cak i to projekcija.

Zapravo je cela stvar u tome da su svi agresivni, samo sto ja uvek pre gotivim agresivnog agresivca nego pasivnog koji ceka kriticnu masu, pa da navali.

Bez zezanja, ako stvarno ne kapirate koliko je pametan covek zbog toga kako servira ono sto ima da kaze, onda ni ne mogu da objasnim.

Hoces da ti prodam foru. Ono za tone smajlija je samo prenaglasavanje onoga kako se upotrebljavaju. To sto ih sabije u jedan post je isto kao sto se desi da se konverzacija svede na to da na jednoj strani 5 njih postavi samo smajli cepanja ne nesto sto samo ukazuje na prisutnost i svoj dokaz prisutnosti.
Ili potpuno neprimerena upotreba tipa: "Danas sam tuzan/a i nesrecan/a :lol: "

Hajde da ste i u pravu za sve te kompleks/frustracija pripisane mu tripove, a mahom se svi smatrate za vise nego dobre osobe (a ko to ne smatra za sebe), da li je to samo prenosenje ponasanja na ove strane navike da kad ste u problemu neko treba da dodje da vas za'ebava i proziva, umesto da vas potapse po ramenu?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back