Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
HAHAHAHAHA A ZNAS KADA CE DA GA POLOZI??? super sto si rekao
HAHAHAHHA

Jel hoces da ti nacrtam tu babu vostanim bojicama ili da je izguglam da je vidis??

Mislim da znam i tebe, imao sam ribu na istoriji.....
Mogu i tvoje prof da nabrojim - ime prezime i nadimci hahahhaha
Znaci ti si taj hahahahahhaha

hahahhaha

Ajde nabroji moje leba ti...kad ne znaš svoje...;)

zagrada i trojka :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Pa kada sam topla dusa onda ne kenjuc kaj vise,,,

Па не бих ја али та твоја топла душа се тако ретко показује да ми се чини како углавном причам са неким, да опростиш на изразу, комплексашем...:heart::heart::heart:

А ти и књиге пишеш...
Могу ли ја да ти лекторишем неку...
Могу ли?:per:

Ако већ Сент није прошла, можда ја прођем...:rumenko:

SUMA SUMARUM :

Jadni profesori na fakultetima od vas....Svi vi ovde ste nesto vukli razvlacili, pravili s r a nj a optuzivali nevine ljude za silovanje (zna se koja je ta hahhaha Saint sorry) jadni profesori na fakultetima, SADA VAS RAZUMEM ZASTO STE PROTIV AUTORITETA TJ MENE :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

P.S.Ispade bre svi ovde isli na fax pu bem ti drzavu...:mrgreen:

Ja nisam ni sa kim imao problema....KADA SI VECI STRUCNJAK OD PROFESORA JOS AKO STUDENT ZNAS KAKO DA GA IZMANIPULISES HAHAHHAAH....:hahaha:

Aj odoh ja mnogo vas ima ovo je naporoo za kucanje a i zadovoljavajuc ga nema da me brani :bye::bye::bye::bye:

PA cekaj, profesor istorije pored trudne zene koja lezi u krevetu visi non stop na LJIS i pic kar a se sa klinkama koje su jedva 17 godina????

Meni je to pedofilija....Ko zna sta radi po skoli ako radi..

Не, не, мајсторе.
Педофилија је склоност ка деци до 14 година максимално...

Овде је у питању склоност ка тинејџерима али не знам како се то стручно каже...
Нисам стручњак...

Gde su te klinke od 17? :think:

Covece zna se ko tamo postuje - deca koja istrazuju sexualnost i to im je tabu i cool i matori koji nikada nisu imali sexualni odnos ili imaju neki sex.poremecaj....

Tamo ima brdo dece, jel ti sad svecom trazis ko je klinka pa da je izbegnes.....A imas zenu kuci.....Misli da te razumem da si srednjoskolac bez ribe pa i ajde ali ovo.....Ne znam ni kako ti zena dopusta to ako uopste i zna....

Covece zna se ko tamo postuje - deca koja istrazuju sexualnost i to im je tabu i cool i matori koji nikada nisu imali sexualni odnos ili imaju neki sex.poremecaj....

Tamo ima brdo dece, jel ti sad svecom trazis ko je klinka pa da je izbegnes.....A imas zenu kuci.....Misli da te razumem da si srednjoskolac bez ribe pa i ajde ali ovo.....Ne znam ni kako ti zena dopusta to ako uopste i zna....

:pop: Psiholog...do bulumač...što bi rekla moja baba...;)

A u šta ja spadam u te matore ili u decu??? :think:

Не, не, мајсторе.
Педофилија је склоност ка деци до 14 година максимално...

Овде је у питању склоност ка тинејџерима али не знам како се то стручно каже...
Нисам стручњак...

pusti ti te socijalno prihvacene pedofilije....Kada mator konj odrastao muva klinkice PEDOFIL JE Bru zli tako kaze i prepravice zaon samo da doguram u politici!
Jos malo pa ce smanjiti granicu pedofilije na 10 godina pa na 5 pa ce je ukinuti!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back