- Poruka
- 131.211
prijaviću te policiji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prijaviću te policiji
Reko nbrz da vidim sta ima dok je poluvreme. Lepo mi je, lezim ne radim nista, Vlahovic ga zabo, kisica ispada ckckck melem za moje usi. Uzivamcija, sve je ok. SuperEvo ga Šišmi, stiže brzinom beogradskog taksija kad vozi strance sa aerodroma

Pusti price, bukvalno odes na bilo koji novinski portal i vidis. Postoje dve kategorije: ovi sto bi vesali za jaja na sred trga i ovi u fazonu "sto je izazivala".Kapiram te skroz.
Pogledajte prilog 1228620
Ladno Mitrović i Vlahović mogu zajedno.Evo dva nula, mitrogol jeeee![]()
Kapiram te skroz.
Pogledajte prilog 1228620
Nije moja priča, nego neki likovi iz UN, nemam ti pojma.Pusti price, bukvalno odes na bilo koji novinski portal i vidis. Postoje dve kategorije: ovi sto bi vesali za jaja na sred trga i ovi u fazonu "sto je izazivala".
Informer je glasila SNS-a, a SNS je 8 puta izabran na izborima od strane prepametnog srbskog naroda.
Najviše na svijetu.Al koliko je neprijavljenih silovanja
Verovatno ne prijavljuju, po tom principu nema ga ni u IranuNije moja priča, nego neki likovi iz UN, nemam ti pojma.
Biće da nisu gledali portale kada su istraživali, otkud znam.
Ne znam šta ti je to što si nabrojao, ali da si mi živ i zdrav. Ja tebe uvek zamišljam pored neke vruće čorbe i svežih kiflica. I neka nagojena (krznena) mačka pored, grebe se za deveti obrokReko nbrz da vidim sta ima dok je poluvreme. Lepo mi je, lezim ne radim nista, Vlahovic ga zabo, kisica ispada ckckck melem za moje usi. Uzivamcija, sve je ok. Super
Ajde da ti vjerujem, dakle Srbi najviše siluju u Evropi, provjereno.Verovatno ne prijavljuju, po tom principu nema ga ni u Iranu
U Svedskoj ti prijave svako uznemiravanje, pa zato izgleda da je stopa visoka.
Najviše na svijetu.
Vodimo 2 0, ali to je opasan rezultatLadno Mitrović i Vlahović mogu zajedno.
Ne bih da licitiram, kapiram da ni Bosna ne zaostaje, kao ni AlbanijaAjde da ti vjerujem, dakle Srbi najviše siluju u Evropi, provjereno.
Nije mi jasna enigma kako Aca kao gej moze toliko da voli ovu zemlju, mora da je internalizovano homofoban ili kako se to kaze vouk recnikom vecAca se uživeo