gost 439576
Iskusan
- Poruka
- 5.908
Zato sto su péderi prisvojili brkove prije x godina.
Isto kao da pitas zasto se vise muskaraca ne oblaci u uske helanke dugine boje, pa jesu li muskarci ili sta...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebi bi možda i stajaliJa nmg, moram da izazivam grešne misli kod drugih muškaraca
ZačepiZato sto su péderi prisvojili brkove prije x godina.
Isto kao da pitas zasto se vise muskaraca ne oblaci u uske helanke dugine boje, pa jesu li muskarci ili sta...
Tebi bi možda i stajali
A možda br. 2 je da bi izgledao kao harambaša
hahaha
Nismo svi bili tako ozbiljni kao i ti prije 11 godina kad je pjesma bila hit.hahaha
najsmešnije mi je kada on kaže da je seksi i da to zna jer vežba i diže tegove
a jeste ludak i veseljak, nema pruge kojom on nije išao... i sam i sa drugovima
ne bi ga baš svaka majka poželela za zeta, jer, hahaha, on nije baš u vinklu jer samo igra i peva i očijuka sa devojkama
hahahaha
a najsmešnije mi je kad on, hahaha....
![]()
joj, krvavi ti lebac jebbemNismo svi bili tako ozbiljni kao i ti prije 11 godina kad je pjesma bila hit.
Ajde ako smijes kazi da ona sa siskama nije super hot?
Ви сте вирус? Мадааај! ХахаххахаBitovi vam se sudaraju a na ovom dijelu hard diska napada virus ekipe otpisanih, kako je dobra serija Westworld i nije mi toliko mnogo zao sto sam forumas generalno.
Izvini, nisam namjerno.joj, krvavi ti lebac jebbem
što si mi naporan nešto
ne znam stvarno, ubij me krampom ako znam
prijaviću te policijiIzvini, nisam namjerno.
Mozda sam samo:
Ako je ovo sa informerom i silovateljem istina, pa treba im svima tamo polupati glave maloumne.
Nisam ni gledao spot vec samo prokomentarisao uz pomoc pjesme da je ona zenska koju je momoa izbacio zgodna.
Pa valjda neki serijski silovatelj pušten na slobodu, a ovi odradili intervjuu, čisto eto malo da porazgovaraju.Šta bi
prijaviću te policiji
Kakav narod takve i okolnosti. Verovatno ce ljudi posle toga biti u fazonu "pa i nie ovo tako los covek moi ti, verovatno su ga provocirale" itdPa valjda neki serijski silovatelj pušten na slobodu, a ovi odradili intervjuu, čisto eto malo da porazgovaraju.
EKSKLUZIVNO i sve to.
Kapiram te skroz.Kakav narod takve i okolnosti. Verovatno ce ljudi posle toga biti u fazonu "pa i nie ovo tako los covek moi ti, verovatno su ga provocirale" itd