Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da u srbiji. Nazalost zajedno su.

- - - - - - - - - -

Cek sto, jel to hoces da lezis na psihijatriji?

jao ja zelim da lezim da psihijatriji :( sto duze, da odmorim dusu svoju, majke mi, ne salim se :sad2:

- - - - - - - - - -

al nece baksuzi da me prime, nista mi ne vjeruju, misle da sam bezobrazna i da izmisljam :evil:

porodicna nece cak ni da mi da uputnicu za psihijatra, kad sam trazila, sreca pa se tamo moze dodje bez uputnice, samo se treba najaviti

sreca pa se ja raspitala, otisla sama

jos mi kaze ne moze tebi bog pomoci, okrenu se i nece sa mnom prica :evil:

Poslednja izmena:
jao ja zelim da lezim da psihijatriji :( sto duze, da odmorim dusu svoju, majke mi, ne salim se :sad2:

- - - - - - - - - -

al nece baksuzi da me prime, nista mi ne vjeruju, misle da sam bezobrazna i da izmisljam :evil:

porodicna nece cak ni da mi da uputnicu za psihijatra, kad sam trazila, sreca pa se tamo moze dodje bez uputnice, samo se treba najaviti

a koji uslovi treba da se ispune da bi dobio propusnicu za dom sa uma sisavse?

- - - - - - - - - -

Cek sta zaboga :D pa lepo napisah stvarno nema nikakve koristi od lezanja tamo :( otvori dusu psihologu haha

- - - - - - - - - -

moj problem je da kad ljude me vide, i razgovaraju sa mnom, mislie, znaci svi koji me znaju ili upoznaju, da sam ja i fizicki i mentalno jaka osoba, a u meni zapravo cuci jedna slabasna, emotivna zenica kojoj zaista treba poomoc :(

A mene i kad vide i kad upoznaju znaju da sam slabasna i nemocna u svom zivotu.
Ne znam jel ti to neka anksioznost ili sta, mislim u cemu je problem sto oni misle da si jaka osoba a nisi..

- - - - - - - - - -

Diazepam, kako ne vidiš...ovaj drug je očit primer belog...:D. Pravi drug.

Jeste, Snow je fini i dobar :mrgreen:

Danas se ljubakate tu,a sutra ćete još...da ne kažem šta...A ovo je zamišljeno kao B odelenje ludare da se
iskakite šta imate i da olakšanji odete odavde...
Ovo je uzelo maha i sad na svakom ćošetu se ili ljubu ili čak ..da prostite prcadu...:sad2:

Prcadu :hahaha: :hahaha:

- - - - - - - - - -

pa otkud znam, kazu blago tebi, ti mozes sve, slusam okolo kazu lako je njoj, ima cak i onih koji mi zavide, oni su mi slatki:lol: muce se a nemaju na cemu :lol:

Izgleda onda vise vas zna da glumi samopouzdanje nego ga ima, ja ne znam ni to :(
Sta da ti kazem idi i ti kod psihologa da olakasas dusu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back