Jan Hus
Poznat
- Poruka
- 8.098
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam losa osoba koja nema trunke osecanja i ne zasluzujem da zivim.
Nemoj tako
Dobro se nalazi u svakome, samo ga treba osloboditi.
Nemoj tako
Dobro se nalazi u svakome, samo ga treba osloboditi.
Pa ne mogu jer je terapija duga i mukotrpna, trebace mi jos mnogo godina da se resim toga.
Zasto bih bila vezana? Nemam problem sa agresijom, samo takve su vezivali za krevete kad sam lezala u bolnici.
Pa ne mogu jer je terapija duga i mukotrpna, trebace mi jos mnogo godina da se resim toga.
Zasto bih bila vezana? Nemam problem sa agresijom, samo takve su vezivali za krevete kad sam lezala u bolnici.
Momčilo, nije loše, jedino su možda rešetke sa pogrešne strane!
pa napisala si gore nešto razbijanje stana, ljutiš se za sitice... ljutiš se kontrolisano znači
Kad si lezala u bolnici i kakva su iskustva?
Zasto si sada tuzna?
Posmatraj malo i vedriju starnu zivota, ona postoji.
Poatoji al mi je sve trenutno tako crno da je ne vidim
Pre dve godine poslednji put. Pa fora, bukvalno nikakve koristi od tog lezanja, stave te tamo jedino ako hoces da ss ubijes jer tamo to neces moci jer si stalno pod nadzorom
Tu je i belo, iza ugla.
Ne dopusti da te crnilo celu pokrije.
Da i agresivne, a cesto dodju i bezveze neki. Ugl nema smisla lezanju tamo. Imaju smisla samo razgovori sa psihologom..stave te i ako si agresivan neštoovo sad ne upućujem tebi nego sam se setila nekog slučaja
meni se činilo isto da su te bolnice bzv al mislim da sam bila normalnija kad sam se vratla iz dnevne ... mislim i okolini tj uglavnom njima
videćemo sad
Da i agresivne, a cesto dodju i bezveze neki. Ugl nema smisla lezanju tamo. Imaju smisla samo razgovori sa psihologom..stave te i ako si agresivan neštoovo sad ne upućujem tebi nego sam se setila nekog slučaja
meni se činilo isto da su te bolnice bzv al mislim da sam bila normalnija kad sam se vratla iz dnevne ... mislim i okolini tj uglavnom njima
videćemo sad
Pre dve godine poslednji put. Pa fora, bukvalno nikakve koristi od tog lezanja, stave te tamo jedino ako hoces da ss ubijes jer tamo to neces moci jer si stalno pod nadzorom
Nema interneta, na spavanje u 9-10, ustajanje u 8-9. Ceo dan se smaras, preoodne neki razgovori i igre sa pedagogom. Hm, ima odrasla i decija psihijatrija, na decijoj su od nula do nekih 25god. A odrasloj stariji, ima i neka odvojena za narkomane i alkoholicare
Da u srbiji. Nazalost zajedno su.
- - - - - - - - - -
Cek sto, jel to hoces da lezis na psihijatriji?