Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pre dve godine poslednji put. Pa fora, bukvalno nikakve koristi od tog lezanja, stave te tamo jedino ako hoces da ss ubijes jer tamo to neces moci jer si stalno pod nadzorom

stave te i ako si agresivan nešto :confused: ovo sad ne upućujem tebi nego sam se setila nekog slučaja

meni se činilo isto da su te bolnice bzv al mislim da sam bila normalnija kad sam se vratla iz dnevne ... mislim i okolini tj uglavnom njima
videćemo sad

Tu je i belo, iza ugla.
Ne dopusti da te crnilo celu pokrije.

Ne uspeva to crnilu za sad :p

- - - - - - - - - -

stave te i ako si agresivan nešto :confused: ovo sad ne upućujem tebi nego sam se setila nekog slučaja

meni se činilo isto da su te bolnice bzv al mislim da sam bila normalnija kad sam se vratla iz dnevne ... mislim i okolini tj uglavnom njima
videćemo sad
Da i agresivne, a cesto dodju i bezveze neki. Ugl nema smisla lezanju tamo. Imaju smisla samo razgovori sa psihologom..

- - - - - - - - - -

videćemo sad
Da i agresivne, a cesto dodju i bezveze neki. Ugl nema smisla lezanju tamo. Imaju smisla samo razgovori sa psihologom..

Nema interneta, na spavanje u 9-10, ustajanje u 8-9. Ceo dan se smaras, preoodne neki razgovori i igre sa pedagogom. Hm, ima odrasla i decija psihijatrija, na decijoj su od nula do nekih 25god. A odrasloj stariji, ima i neka odvojena za narkomane i alkoholicare

A jel to u Srbiji negde? Pretpostavljam da su muškarci i zene u odvojenim paviljonima?

Da u srbiji. Nazalost zajedno su.

- - - - - - - - - -

Cek sto, jel to hoces da lezis na psihijatriji?

S obzirom na deprwsivno stanje u kojem sam, a koje je posledica nedostatka samopouzdanja, a ovo je opet posledica nemogucnosti ostbarivanja kontakta sa zenama, tesko da cu da se lecim na psihijatriji u kojoj su muskarci i zene na istom odeljenju. Mada ko zna mozda tamo i nadjem nesto pa se izlecim. Kakav je odnos medju ljudima i medju muskarcima i zenama narocito, jel ima nekih intimnih povezivanja i kako to funkcionise?

Za to stanje ti preporucujem da ides na razgovor kod psihologa, pre ceti to pomoci nego bezvezno lezanje na psihijatriji.
Pa da znas da ima, par njih se i smuvalo tamo, recimo ja sam tamo upoznala jednog svog decka. Mada tamo su zabranjeni odnosi te vrste. A i psiholozi ne preporucuju veze izmedju dve mentalno obolele osobe, mentalno obolelima treba neko stabilan da bi veza uspela, ovako taj odnos bude jako haotican

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back