Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
deco zaustavite razmnozhavanje
1360002787_daughter_nshot.gif

Sedamipo banki?!:sad2:

Pa da sa sedam i po banki zene se udruze u zenske"heklerajske,tapiserijske,bacanje graha" klubove u kojima su iskljucivo zene prisutne.Sve su se odrekle i vise nece nista da imaju sa muskim rodom sem ako je unuce!Svet je pokvareno mesto a one se uglavnom osecaju kao one zene sa liste koju je neko ovde sirio "Pravoslavne zene"..Osim toga jos uvek su uverene i ubedjene u sledece: Evo me cas do radnje! Sad' cu skoknem do pijace.Ne znam ja sta bih bez moje Drage ( ili Cice ili Mice ..etc)"Kada razgovarate sa njima nema pametnijih od njih: "E zivela sam ja dovoljno da znam! Pricaj ti to nekom drugom".. znaci lezbejke, brze, pametne! kao u 15oj! :aha2:

Naravno,suprotno njima su oni muski gej klubovi sahista po Kalemegdanu...:zcepanje:

Poslednja izmena:
Evo ovo ce da zvuci totalno bezveze al aj i ja moram nekoom da kazem...
1. problem : mislim da sam lezbejka
2. problem : svi moji vrsnjaci me nerviraju

Kao sto je Zauz rekla,to su samo hormoni,vjeruj mi.Imala sam nekoliko drugarica koje su bile u tom zabludi. To su samo lude godine, nista ne znaci. Sa tim godinama postoji mnogo razloga zasto razmisljas na taj nacin. Jedan od razloga su hormoni ( sto je sigurno u tvojoj situaciji). To ce brzo proci , samo si radoznala.

Inace za prijatelje, slazem se, i ja se vise druzim sa starijim osobama, dobijes vrijedno iskustvo i mudre rijeci, vise su zreliji i obozavam biti u njihovom drustvu. Nemaju onih glupih sala u kojima ne mozes ni naci smisla. Ukoliko ti smetaju prijatelji u tom kako se ponasaju nema nacina da se rijesi, ne mozes da ih promijenis samo ces gore da napravis. Ili nadji novo drustvo ili se nosi sa njima. Biraj.

Uzivaj,pozz.

Имам мачке још од детињства...више од 3 деценије....

Posle one teme, koju su počeo da širiš politički :lol: a govorilo se samo o četkicama, shvatih ja zašto ti toliko voliš mačke.

Ti od njihove dlake praviš i četkice za zube a i konac za čišćenje zuba, sve eko-friendly :lol:
Jel da ? :lol: Ajde...priznaj...neću ti ništa
smilie_girl_123.gif

Lavica usvojila antilopu. Jeste li culi o ovom slucaju? Desilo se pre nekoliko godina; ne secam se vise tacno kako je zavrsilo; mislim da je lavica ogladnila i na kraju ipak nije mogla odoliti parcetu fileta z:( ...
Nije to loše. Vodiš sa sobom hranu koja te prati.

Ali nije se tako završilo.
Antilopu je pojeo lav. Lavica nije mogla da je zaštiti.
To lav radi i sa lavićima drugog lava, da bi se pario.

Nije to loše. Vodiš sa sobom hranu koja te prati.

Ali nije se tako završilo.
Antilopu je pojeo lav. Lavica nije mogla da je zaštiti.
To lav radi i sa lavićima drugog lava, da bi se pario.

Znam da lav ubija malecne drugog lava da bi se pario i sirio svoje gene ali ne znam - nisam do sad cula da ih i pojede. Isto tako i mede ubiju mlade mece, ako ih se docepaju a da li su kanibali hm.. prosto sumnjam?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back