Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ovo ce da zvuci totalno bezveze al aj i ja moram nekoom da kazem...
1. problem : mislim da sam lezbejka(nije da je ovo neki veliki problem za mene, samo sam jako zbunjena jer stv ne znam kako da postupim sa ovim osecanjima koja imam prema istom polu)
2. problem : svi moji vrsnjaci me nerviraju (imam 15 godina i nije sad da se hvalim -uopsrte mi to nije cilj- niti da govorim da sam bolja od ostalih ,cak i zavidim mojim vrsnjacima , al mene jako nervira skoro svaki stav od nekog mojih godina i naravno ja ne mogu da iznesem svoje stavove jer bi svi onda rekli da sam ja cudna i da ih nervira kako pametujem , isto tako mnogo mi vise prija razgovor sa razrednom nego sa nekim mojih godina , nemojte pogresno da me shvatite imam ja dosta drugara i drugarica al jesnostavno sa malo njih se slazem u vezi mnogo toga -sad ne zelim da nabrajam sta sve to- , tu jos vise doprinosi to sto mislim da sam lezbejka jer kad cujem kako vecina mojih vrsnjaka prica o homoseksualnosti zelim samo da se iskljucim i da ne mogu da cujem sta procaju)

Još si u toj detinjoj,homoseksualnoj fazi,a i u punom udaru puberteta u kom se sve lomi...:lol:
Dušice mlađahna...večina devojčuraka prevaziđu kompleks Elektre (dominacija majke u nesvesnom) i
tada polna orjentacije se usmerava ka suprotnom polu...Kod tebe se to nije još desilo,a desiće se kad
ukapiraš da si muškima poželjnija od tvoje mame i njene generacije...
Još malo pa češ biti "riba i po" i tada bi trebalo da te zagolica radoznalost,ai po koji muškić da ti izgleda
"što je slaaaadak...":mrgreen:
Neke ženske,pod pritiskom društva,to ranije otfoliraju,da bi izgledalo odraslo (kompleks inferiori strašan pogon:roll:)
i tek vremenom im se muški zaista počnu sviđati...Nedovoljno prevaziđen Elektrin kompleks čini devojkama
u prvim "ljubavima" telesni kontakt s muškima "odvratnim"...Sve je to ,ipak,normalno-mada je za diskusiju i
ozbiljno preispitivanje u društvu KOLIKO JE RECIDIVA PATRIJARHALNOG KOJE ČINI ADOLESCENTKINJE
FRUSTRIRANIM VIŠE NEGO JE NEOPHODNO I PRIRODNO!
(Voleo bih da ovo neko opservira iz ŽENSKOG zrelog rakursa-ipak sam ja muškarac koji samo ponešto o tom
problemu zna,ali ne i iz ličnog iskustva...)

Poslednja izmena:
Za Bubamaru:

dobro ti je rekao Fisherman.

Fizička reakcija, tj. uzbuđenje pri pogledu ili maštanju o osobi istog pola ne mora značiti da si lezbejka.
Mnoge mlade devojke tokom sazrevanja imaju slične reakcije, ali ih kriju.
Lično - nisam imala takve porive ni u periodu otkrivanja sopstvene seksualnosti, međutim, mnoge moje drugarice jesu. Jedan deo njih je između sebe "eksperimentisao", no na tome se završilo. Možda još uvek fantaziraju o lezbejskom odnosu, ali niko nam ne može oduzeti prava da fantaziramo o čemu god hoćemo. Konačno, ako je fantazija podsticajna, i ako nam pomaže da nam bude prijatnije, onda je i korisna.
Otkrivaćeš svoje seksualne afinitete postepeno. Čak i ukoliko shvatiš da te privlače osobe istog pola, to nije razlog da se povlačiš u sebe i loše osećaš.

Neverovatno...I ja sam u pubertetu maštao o lezbijskom odnosu s mojom komšinicom,međutim
,ostao sam uskraćen za to iskustvo jer komšinica me nije ozbiljno shvatila...:mrgreen:
S pederima mi nije padalo na pamet da se lezbejišem-bavio sam se sportom i u svlačionici su
smrdeli ko lemuri...Nisam ih ni pre baš voleo-tad mi se i ponajbolji drugar zgadio-umesto patika
je nosio dva tvora...:hahaha:

pih koliko bezobraznih i neodgovornih osoba ovde! pa naravno da je bubamara lezbejka!!! ccc uvatili dete u makinu neki mozgani!! i 15 godina! najbolje godine!
Bubamarice uzivaj, nikada neces biti: brza, pametnija, samouverenija i zgrozena svetom kao sa 15!
uh gresim za jedno 60 godina ces opet biti ista kao i sad! :zcepanje:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back