Милица
Buduća legenda
- Poruka
- 26.912
zasto ovde ima vise zenskih osoba?...podloznije smo depresiji?
U depresiji mogu biti samo bića koja su u stanju da misle ... ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Smorila sam se i ne radi mi mehanizam za proizvodnju ideja i pameti. (A naspavana sam.)
Molim dežurnog psihijatra za savet.
Sav kvalitetan život je satkan od laži!!!Hvala ti na komentaru. Priznao sam sebi,da nisam ne bih se javio ovde sa tim problemom.Nisam jos uvek spreman da se suocim sa posledicama ako priznam i ljudima kojima sam okruzen,iscrpljen sam dovoljno od svega.Emotivac sam (nazalost) i ne znam kako bih podneo da me napuste neki od prijatelja. Ne volim zivot u lazima,niti bilo kakvo pretvaranje ali nazalost moram tako,bar za sada.

Ne znam šta bih ovdje izostavio a da ne istaknem!Nadam se da će ovaj post od Koto Hakim da pročita ... a ja ću da odgovorim Bru Zliju:
Ne sanja.
Film "Američki psiho" snimljen je po istoimenom romanu (Bret Iston Elis).
Patrik Bejtmen zgodan je i uspešan američki japi, poznavalac muzike, esteta i snob, koji se noću preobražava u psihotičnog serijskog ubicu. I mnogo je luđi od svog „demodiranog“ uzora, Normana Bejtsa.
U tom satirično opisanom svetu, poremećenih merila vrednosti, u kome se ujutru ide u teretanu i vodi računa o zdravoj hrani, a uveče šmrče kokain, ništa više nije apsurdno, pa ni činjenica da se ne prihvata priznanje ubice da je ubio više desetina ljudi. U njegovoj sredini niko se, zapravo, ne poznaje; druženja su površna, a povremena viđenja služe samo kako bi se međusobno nadmetali u tome ko nosi skuplja odela, ili ko može sebi da obezbedi rezervaciju u „fensi“ restoranu. To otuđenje, ali i uniformnost i bezličnost ostalih aktera drame, omogućavaju Patriku da se poigrava sopstvenim identitetom i sa lakoćom živi paralelnim životima. On ubija iz sadističke potebe, u nastupu besa, u naletu perverzne strasti, zbog ljubomore na činjenicu da njegov poslovni konkurent ima lepšu vizit-kartu. Izuzetno je bolećiv prema muzici Vitni Hjuston i deklamuje o svetskim nepravdama, ali ubija klošare, prostitutke ili kolege. Dok Patrik glasno i ushićeno citira serijskog ubicu, Eda Gejna („Čim na ulici vidim lepu ženu, jedan deo mene poželi da je mazi, a drugi deo zamišlja njenu glavu nataknutu na kolac“), njegovo društvo ne primećuje ništa neobično u toj izjavi. On nema očiti motiv, ali nema ni alibi; kada ga istražitelj pita gde je bio u vreme ubistva, on bezazleno odgovara da je „išao da vrati video-kasete“. I to je dovoljno. Ne mora ni da ukloni tragove svojih brojnih zločina, iskasapljene žrtve i ljudske glave koje čuva u frižideru, jer je to već učinila agencija za prodaju nekretnina. Dakle, njegovo ludilo ostaje neprimećeno, ili se utapa u opšte.
„Iznutra nije važno“, filozofira Bejtmen, aludirajući na jedini kriterijum socijalne prihvaćenosti i uspeha – privlačnu spoljašnost.
Roman je zapravo kritika savremenog društva, sa elementima horora.

Skini ti kapu pa ćeš uskakati u svaki dan kako poželiš!mrzim 1 januar,...najgluplji dan u godini....ko li ga izmisli....zar ne mozemo direktno da uskocimo u 2 ili treci januar...

...z\animljiva teorija
...z\animljiva teorijaSkini ti kapu pa ćeš uskakati u svaki dan kako poželiš!

pa to mu dodje ko neka droga kod je ima ok al kad nestane bude kriza jos goranajdelotvorniji antidepresiv je ljubav.

pa to mu dodje ko neka droga kod je ima ok al kad nestane bude kriza jos gora

Nisam podložna depresiji, ali kažu da je, među obolelima od depresije, veći procenat žena.
Некада давно си открио своје планове glede ''дебате'' са неистомишљеницима,Sa čitanjem i razumevanjem tebe. Da budemo konkretniji.
A imaš utisak da želim da te provociram?

Што би мени нешто пријало, или не?Tačno. Sve sam to nabrojano, čim napišem nešto što ti ne prija.
Него шта.Da, da... ozloglašeni. Po proceni intelektualca kao što si ti.

Сам си рекао да:Verujem da si se trudio. Pazi samo da ne ostaneš trudan. Ma verujem da ti je znanje o pederastiji široko. I teorijsko i empirijsko.
Nije ovo ovde naučni skup, ni mesto gde će velike naučne činjenice i radovi da se prezentuju.
Занимљив симптом - сексуалне конотације, тражиш је на местима где је нема уопште.Ako imaš neka iskustva sa mnom što se tiče ovog rasturanja, ne moraš baš svima da pričaš.
Такви као што си ти, су хушкали оне несрећнике да парадирају, да се експонирају, да уживају у болести уместо да сеNemam ja šta da te raskrinkavam. A predmet nije to šta ti radiš. Ovde je reč o stavovima koji su zbog neinformisanosti samim tim proizvoljni.
Kad pominješ skrivenu prirodu i podmuklost moje sorte, objasni o kakvoj se to prirodi radi i kakvoj podmuklosti i perfidnosti.
 )
)Јаој, како си духовит.A sad znaš? Pa svako bi tako "pametan" kao ti to mogao da zaključi iz onoga što pišem.
Da i ovo je "logičan" zaključak. Nema kraja tvojoj mudrosti.

Ја нисам нигде рекао да не постоје манијаци који су хетеросексуалци. То што си истовремено и безобразан и ограниченDa, nema manijaka heteroseksualne prirode. Ovo bi zaista bilo revolucionarno otkriće kada bi bilo tačno. Odmah se vidi da si genije.
Интересантна ствар је да у том филму се нигде не оспорава Кинси по питању тих фамозних процената.Ne znaš ni šta sam te pitao. A trudio sam se da pitanje bude jednostavno. Ali ništa nije dovoljno jednostavno da bi ti razumeo i shvatio.
Pitao sam po kojim kriterijumima je razdvojio te grupe?
A inače si se uhvatio za Kinsija, a ujedno poslao film u kome se Kinsi osporava. Interesantno.
Па пази, колико је ова тема ''изгубила компас'', спомињање Мики Мауса, и Шиље би имало некакву ''научну релевантност''.Ne, trebalo bi da znaš bar orjentaciono o čemu je pisao i šta zagovarao kad ga već pominješ. A ne da ga pominješ samo zato da bi se neko divio kako si ti čuo za Kinsija.
Поређење ти је на нивоу.Šta god. Ali vidim da ti je to vrlo privlačno - ima puno slika. Šta ima da čitaš koješta kad možeš da gledaš slike, pljuješ i govoriš kako je ogavno.
Imao sam jednog druga na studijama kome dam flašu žestokog pića, on nakrene, namrčti se, kaže - ogavno je i malo, pomalo slisti skoro celu flašu.
Сврставање, матори.Ovo mi interesantno. Jel ti to meni persiraš, ili me svrstavaš?

pitanje je zasto?

A to se radi ovako:Што би мени нешто пријало, или не?
Па није ово заседање Округлог стола, где се сви познајемо (приватно)
па да се хватамо за гуше и потежемо ''дегутантне ситнице'' и ''прљав веш''.
Ово је форум, место где неко износи свој став о нечему, без обзира да ли се слагао
са туђим мишљењем, или не, због тога и служе теме. Ја изнесем своје импресије,
ти своје, молим лепо.
Ц, ц, ц, ништа ово не ваља. И безобразан и ограничен и сенилан.

Jeste, a neki kupuju detetu sladoled, a u stvari bi da imaju seks sa detetom.Али основни проблем је што се неки овде крију иза бајковитих
прича и представа о ''слободама, правима'' а први би постројили уза зид, и стрељали оне са којима се не слажу.
Pa nema problema i ne tražim da dokazuješ jer sam već napisao da ti verujem. Dakle, verujem da je tvoje i teorijsko i iskustveno znanje o pederastiji široko.Сам си рекао да:Verujem da si se trudio. Pazi samo da ne ostaneš trudan. Ma verujem da ti je znanje o pederastiji široko. I teorijsko i empirijsko.Nije ovo ovde naučni skup, ni mesto gde će velike naučne činjenice i radovi da se prezentuju.
Pusti mene, drži se teme. Ili, kritikuj mene u kontekstu mog pisanja o temi, ako znaš o čemu je tema i šta se ovde piše.На почетку ове маратонске авантуре си манифестовао знакове беса, агресије, касније си показао и своју ''духовиту страну'' а и хистерично церекање ти није страно. Шта је следеће?
Занимљив симптом - сексуалне конотације тражиш на местима где је нема. Gde sam ja to pomenuo seks? Ili, što je babi milo - to joj se i snilo.Занимљив симптом - сексуалне конотације, тражиш је на местима где је нема уопште.
Ја сам мислио да ти са својим знањем растураш.
Takvi kao ja? Da ti ne radiš za BIA, kad imaš te informacije. Verovatno sve znaš o meni i takvima kao ja. Tvojoj informisanosti nema kraja.Такви као што си ти, су хушкали оне несрећнике да парадирају, да се експонирају, да уживају у болести уместо да се
посвете свом опоравку (а процес ревитализације је могућ, то тврди и потпуно сам сигуран, твој омиљени доктор Мирољуб Петровић)
Izgleda da u svakoj laži ima pomalo istine. Ali je loše kada laž diskvalifikuje i ono malo istine.Многи људи су заправо и били против медијског истицања, нису ни желели да буду део тог експеримента, држали су се своје
приватности и своја четири зида, и нису нигде у јавности истицали своју ''алтернативу''. Онда су се (као гром из ведра неба) појавили
душебрижници из којекаквих и опскурних НВО који су их буквално терали да буду део тима, да се још диче својим манама.
Трпали лову у џепове, манипулисали са њима, и користили их као топовско месо, да их брукају, и понизе.
Odnesi ti to što si napisao stručnim licima kako bi ti dali dijagnozu.Ја нисам нигде рекао да не постоје манијаци који су хетеросексуалци. То што си истовремено и безобразан и ограничен
је ствар твоје персоналне природе, али не убацуј нешто што теби одговара у туђе редове. И покушај да питаш стручна
лица да ти протумаче и објасне оно што сам написао.
Ma jеbeš film. Odgovori mi ono što sam te više puta pitao, kad si tako pametan. Pitao sam, po kojim kriterijumima je razdvojio te grupe (taj Kinsi)?Интересантна ствар је да у том филму се нигде не оспорава Кинси по питању тих фамозних процената.
A u šta me žutokljunac koji se tek ispilio svrstava?Сврставање, матори.

Čekaj da te čika još nešto nauči. Samo nemoj da mi opet pripisuješ seksualnu konotaciju ovoga. Ja mislim na intelektualnu sferu, a ne na ono na šta ti misliš.Доказао си поенту.
Честитам. Било ми је ем мило, ем драго да са таквом моралном и интелектуалном громадом полемишем.
Ауфидерзен!