Caffe "Kod čika Švarcija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ljudi jel neko zna koje vezbe da radim, tj s kojim tezinama i kako da radim vezbe za dobijanje mase misica???

pa moras bazu da radis cucnjevi,vratilo,podizanje,sa onom kilazom sa kojom ti mozes da uradis 6-8ponavljanja po seriji i naravno ishrana za masu bez koje nema nista,ali mislim da kasno startujes,leto pocinje a ti sada zelis da se ugois to se radi posle leta da za sledece leto licis na nesto,ja bi ti preporucio za sada da treniras radi forme (cak definicije ako nisi mnogo mrsav) jer idu vrucine treba da se znojis ko lud i da jedes ko blesav izgubices volju brzo za tegove ali na kraju radi kako zelis, za masu se rade baze naj prostije vezbe sa naj prostinjim tegovima nista kompleksno sipka i teg dok ti oci ne izadju:eek: :hahaha:

Ja sam iz Kosovoske Mitrovice ovamo je veoma tesko to da se nadje nije mi problem nikakav za pare nego cekam po 5 dana da mi dodje narudzbina iz N.S a ovamo samo bio tech ima ali ne koristim njihove superelementes vi kazu da su losi.
:evil::evil::evil:
znaci naj preparati su Dymatize?

Ja koristim njihove prozvode i ok mi je odnos cena kvalitet,sto ne znaci da su najbolji,vec sredina.Deca ti je napisao Ultimate nutrition,koji su odlicni....

E dobar si Milose.. znaci ti u stvari pravis kolekciju steroida i suplemenata, kao sto neko na primer skuplja znacke ili salvete ti mu ga dajes po preparatima :D nije ni to lose!

Sta znam da ti kazem koji su najbolji suplementi, mogu da kazem koji su meni najbolji. Na prvom mestu su sigurno EAS a posle njih Ultimate Nutrition. Medjutim ti moras da pocnes da razmisljas u drugom pravcu.. osnova svega je ishrana i vezbanje, to je baza na koju ces kasnije sa raznoraznim preparatima nadograditi svoj izgled i misicnu muskulaturu.

Mogu da ti navedem jedan primer sta su radili ruski sportisti pre uzimanja bilo kakvih steroida. Oni su imali tehniku da, a to je opste poznato.. ukoliko zelis da ti bilo koji preparat sto posto deluje u terapiji/ciklusu, moras biti 100% zdrav!
Tako da su 2-3 nedelje pre bilo kakvog uzimanja steroida pili samo vitamine i to u full dozama kako bi bili sto zdraviji i kako bi im imunitet bio na najvecoj mogucoj razini. Sto te dovodi do zakljucka da tvoje telo mora da bude pripremljeno za pocetak koriscenja preparata. Bez dobre ishrane i dobrog odmora preparati mogu samo da ti naskode i da izvuces samo nekih 60% koristnog delovanja.

Ma ne radim ja to zbog leta vec zbog sebe. A Poceo sam pre 5 meseci. Ovako Bech mogu oko 70-80 kg do 10 puta, pa pitanje je da li je bolje za masu misica (ne za definiciju) da radim sa vecim kilazama pa i manje puta ili onim kilazama koje mogu od 10 do 15 puta?

Gledaj brate,kada se spominje bodibilding treba pomisliti na teg i na hranu ne samo na teg,dali ces ti moci da zderes ko lud za vreme vrucina treba puno secera brate i proteina ali ako sve to mozes bez problema onda uzmi kilazu sa kojom mozes da uradis max 6 (ili8 ) puta 3 serije(ponavljanja) znaci (80kgx6)X3 i tako za svaku vezbu ali bez ishrane nista neces da uradis to moras da imas uvek u glavi
A ovde ima i profesionalaca pa mozda ti neko malo bolje to obijasni

Pazi,nije bio tech los kao sto kazu,dobar je brate.

Pod jedan: Ne znate dok ne probate,ima ljudi kojim je biotech extra,i lepo deluje na njih.Ja bas wolim biotech,a to sto swi govore da ne walja,nije tacno.

Pod dva: Dymatize daje kupcima kvalitet,ali weoma skup.Na primer za 4.54 kilograma ELITE WHEY PRO proteina oni traze 9540 dinara. U odnosu na tu cenu,i kad se pogleda wremenski period za koji neko treba da skupi te pare,kolicina je mala. Zasto? Za 9540 dinara mozes da kupi i protein,i kreatin,i amino,i da ti ostane za dextrozu. Znaci gledano owako : Neki whey do 3000,kreatin do 3000,i amino do 3000.To je 9000,i za 540 taman kupis dva kg dextroze da imas,i milina! Owaj protein jeste kvalitet,i ne kazem nista lose.Samo sto je weoma skup,i sa obzirom na cenu,malo se dobije.

Pod tri: Nikad steroide,brate nikad! Swe strada od toga,i to sto dobijes na snazi i misicima,a trpi jetra i bubrezi,znaci ne.

Pazi,nije bio tech los kao sto kazu,dobar je brate.

Pod jedan: Ne znate dok ne probate,ima ljudi kojim je biotech extra,i lepo deluje na njih.Ja bas wolim biotech,a to sto swi govore da ne walja,nije tacno.

Pod dva: Dymatize daje kupcima kvalitet,ali weoma skup.Na primer za 4.54 kilograma ELITE WHEY PRO proteina oni traze 9540 dinara. U odnosu na tu cenu,i kad se pogleda wremenski period za koji neko treba da skupi te pare,kolicina je mala. Zasto? Za 9540 dinara mozes da kupi i protein,i kreatin,i amino,i da ti ostane za dextrozu. Znaci gledano owako : Neki whey do 3000,kreatin do 3000,i amino do 3000.To je 9000,i za 540 taman kupis dva kg dextroze da imas,i milina! Owaj protein jeste kvalitet,i ne kazem nista lose.Samo sto je weoma skup,i sa obzirom na cenu,malo se dobije.

Pod tri: Nikad steroide,brate nikad! Swe strada od toga,i to sto dobijes na snazi i misicima,a trpi jetra i bubrezi,znaci ne.

Nisi u pravu...prvo za 9540 din dobijes oko 150 servings-a,a za 3 soma nemozes naci whey ni od 2.25kg a kamoli od 4.5kg sem ako ne uzmes neki sojin protein tipa amerikan muscle koji se nemoze meriti sa whey-om.Drugo Bio tech jeste dosta podcenjena firma verovatno ima i razloga medjutim znam momke koje je njihov kreatin npr lepo odradio...Momak mozda i nezali pare ali ipak mora pametno kupiti.

Zdravo dobri ljudi :D
E'o ovako, mene interesuje kako da nabijem kondiciju. Ja sam cho'ek debeo. Hocu da mi kazhete najbolji nachin da povecam kondiciju i izdrzhljivost, kako da trchim shto duzhe a da se ne umaram brzo, kako da igram fudbal po sat i po vremena u kontinuitetu itd. Secam se da je Boris na nekoj temi stavio tekst o skidanju kilazhe, jel ce gubitak kilograma da reshi moje probleme? Pomozite malo :D

Zdravo dobri ljudi :D
E'o ovako, mene interesuje kako da nabijem kondiciju. Ja sam cho'ek debeo. Hocu da mi kazhete najbolji nachin da povecam kondiciju i izdrzhljivost, kako da trchim shto duzhe a da se ne umaram brzo, kako da igram fudbal po sat i po vremena u kontinuitetu itd. Secam se da je Boris na nekoj temi stavio tekst o skidanju kilazhe, jel ce gubitak kilograma da reshi moje probleme? Pomozite malo :D

Pozdrav kreptoman :)
Kondiciju nabijas trcajnem. Znaci ako ti trcanje lose ide, brzo se umaras - treba vise da poradis na njemu. Jedini nacin da uradis to je da - TRCIS.

Skidanje kilograma ce apsolutno resiti tvoje probleme. Realno gledano opet zavisi koja kilaza je u pitanju, ali bez sumnje kada skidas kilazu, osecaces se lakse, moci ces da trcis vece distance i pritom se manje umoriti. Da ne spominjem da ces imati vise energije tokom dana, jednom kada skines visak kg.

Da budemo iskreni, niko ne moze da daje maksimalnu performansu ako ima viska 3,4,5,6,10 kg na sebe. Jel istina?

Razlog zasto imas slabu kondiciju je zato sto si veoma malo trcao. Ako zelis da budes dobar u tome, moras to raditi stalno. Dobra stvar je sto trcanje najbolje i najbrze skida kilograme (zato sto je umesan pokret butine, najveci deo tela). Da ne spomenem da smo mi MASINE za setanje/trcanje, aktuelno smo dizajnirani da trcimo.

Drugim recima, trcanjem ces dobiti kondiciju + skinuces visak kg. Dve muve jednim udarcem, veruj mi bolje ne moze da zvuci.

Mozda ti nece lako pasti ovo sto si cuo i to je ok. Razumem da ti je tesko ali vremenom sto vise budes trcao trcanje ti postaje lakse i to je lepota zivota :)
Jel koliko zasadis, toliko uberes. Koliko truda ulozis u svoje telo, toliko ces dobiti od tela.

P.S. Nacini da ti trcanje bude stalna navika. U pocetku je formiraj, kasnije ce ona formirati tebe.

hvala na savetu, znach dai trchim kao nenormalan, a na koliko vremena da trchim, jel npr. 2 x dnevno i u kolikim vremenskim intervalima, jel da trchim dok ne budem mogao da se pomerim vishe ili na odredjeno vreme? Ili jednostavno to nije bitno vec da trchim shto vishe i shto cheshce? :D

hvala na savetu, znach dai trchim kao nenormalan, a na koliko vremena da trchim, jel npr. 2 x dnevno i u kolikim vremenskim intervalima, jel da trchim dok ne budem mogao da se pomerim vishe ili na odredjeno vreme? Ili jednostavno to nije bitno vec da trchim shto vishe i shto cheshce? :D

trci da se oznojis dobro ali pazi da te ne udari infrakt:eek: nesmes kao nenormalan,trci tempo pola sata pa vidi posle kako se osecaju noge,srce pa cepaj jos ako mozes :mrgreen: i pazi sta jedes j bg

Da, mozes trcati kao nenormalan :) U sustini sto vise izdrzis, sledeci put ces vise moci. Ali ako nisi ozbiljno trcao u proslosti, nemoj ici prejako.

Zavisi koje trcanje hoces da praktikujes. Da li zelis da trcis polako i dugo ili minut sprinta, minut polako. Ja bih ti preporucio u pocetku (prve 2 nedelje) da krenes POLAKO i DUGO. Posle toga mesaj obicno trcanje sa sprintovanjem.

Posto sam to rekao (i dogovorili smo se da trcis polako i dugo) trebas da imas na umu da svaki put (mislim svaki trening trcanja) treba vise da istrcis. Dakle, polako krenes i trcis dokle god nesustanes. Kad zaista vise ne mozes (kad si crkao), odmori 2,3 minuta i KRENI opet da trcis dokle god ne mozes. I meri vreme. Ako si u ponedeljak pretrcao 20 minuta bez prestanka i odmora, u petak (ili u sredu) ciljaj na 30 minuta. Razumes? Dokle god ne dodjes do 60 minuta sporog trcanja bez prestanka. Cilj ti je 60 minuta bez prestanka.

Kada dodjes na 60 minuta trcanja, tj kada budes bio u stanju da pretrcis 60 minuta bez prestanka onda cemo razgovarati :)

Dotle ces vec izgubiti dobar broj kilograma i imati mnogo vecu izdrzljivost.

----------------------------------------------------------------------------------------------------​

Ovo sam malo pojednostavnio. Imas 3 nedeljne metode podele trcanja.

1 metoda: Mozes trcati ponedeljkom, utorkom, sredom, cetvrtkom, petkom. Subotom i nedeljom se odmaraj.
2 metoda: Mozes trcati ponedeljkom, utorkom, cetvrtkom, petkom, subotom. Sredom i nedeljom se odmaraj.
3 metoda: Mozes trcati ponedeljkom, sredom, petkom.

Preporucio bih ti da krenes 3 metodom, pa postepeno napreduj do 1 metode. Zasto?

Kada budes trcao u (naprimer) ponedeljak i das sve od sebe....zasigurno u utorak ces imati poteskoce da ponovis to isto, cak sta vise moguce da ces imati problem i u sredu da ponovis to isto. Dakle tvoj ultimatni cilj je da pretrcis od ponedeljka do petka 60 minuta. Ako mislis da je ovo nemoguce, i vise verujes da je moguce od ponedeljka do petka 40 minuta, pokusaj.

Tvoj oporavak od treninga zavisi od tvog nivo-a zdravlja (prevenstveno ishrane). Procitaj opet ova dva posta i primenjuj ih. Voce ce ti dati mnogo brzi oporavak i vecu izdrzljivost.

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=8416997&postcount=34
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=8417175&postcount=35

Nisi u pravu...prvo za 9540 din dobijes oko 150 servings-a,a za 3 soma nemozes naci whey ni od 2.25kg a kamoli od 4.5kg sem ako ne uzmes neki sojin protein tipa amerikan muscle koji se nemoze meriti sa whey-om.Drugo Bio tech jeste dosta podcenjena firma verovatno ima i razloga medjutim znam momke koje je njihov kreatin npr lepo odradio...Momak mozda i nezali pare ali ipak mora pametno kupiti.

reci mi zasto su swi protiv sojinog proteina?

Pa brate od njega podivljaju hormoni,onda lepo pumpas :)

I american musle ima proteine koji su od soje i surutke u razmeri od 50-50%

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back