miloskm
Početnik
- Poruka
- 31
znaci naj preparati su Dymatize?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ljudi jel neko zna koje vezbe da radim, tj s kojim tezinama i kako da radim vezbe za dobijanje mase misica???
Ja sam iz Kosovoske Mitrovice ovamo je veoma tesko to da se nadje nije mi problem nikakav za pare nego cekam po 5 dana da mi dodje narudzbina iz N.S a ovamo samo bio tech ima ali ne koristim njihove superelementes vi kazu da su losi.
znaci naj preparati su Dymatize?
Ma ne radim ja to zbog leta vec zbog sebe. A Poceo sam pre 5 meseci. Ovako Bech mogu oko 70-80 kg do 10 puta, pa pitanje je da li je bolje za masu misica (ne za definiciju) da radim sa vecim kilazama pa i manje puta ili onim kilazama koje mogu od 10 do 15 puta?
Pazi,nije bio tech los kao sto kazu,dobar je brate.
Pod jedan: Ne znate dok ne probate,ima ljudi kojim je biotech extra,i lepo deluje na njih.Ja bas wolim biotech,a to sto swi govore da ne walja,nije tacno.
Pod dva: Dymatize daje kupcima kvalitet,ali weoma skup.Na primer za 4.54 kilograma ELITE WHEY PRO proteina oni traze 9540 dinara. U odnosu na tu cenu,i kad se pogleda wremenski period za koji neko treba da skupi te pare,kolicina je mala. Zasto? Za 9540 dinara mozes da kupi i protein,i kreatin,i amino,i da ti ostane za dextrozu. Znaci gledano owako : Neki whey do 3000,kreatin do 3000,i amino do 3000.To je 9000,i za 540 taman kupis dva kg dextroze da imas,i milina! Owaj protein jeste kvalitet,i ne kazem nista lose.Samo sto je weoma skup,i sa obzirom na cenu,malo se dobije.
Pod tri: Nikad steroide,brate nikad! Swe strada od toga,i to sto dobijes na snazi i misicima,a trpi jetra i bubrezi,znaci ne.
Mnogo ljudi sam pitao za steroide i svi mi isto rekli.... Koliko dugo koristis ti steroide?
E ljudi jel neko zna koje vezbe da radim, tj s kojim tezinama i kako da radim vezbe za dobijanje mase misica???
Zdravo dobri ljudi
E'o ovako, mene interesuje kako da nabijem kondiciju. Ja sam cho'ek debeo. Hocu da mi kazhete najbolji nachin da povecam kondiciju i izdrzhljivost, kako da trchim shto duzhe a da se ne umaram brzo, kako da igram fudbal po sat i po vremena u kontinuitetu itd. Secam se da je Boris na nekoj temi stavio tekst o skidanju kilazhe, jel ce gubitak kilograma da reshi moje probleme? Pomozite malo![]()
hvala na savetu, znach dai trchim kao nenormalan, a na koliko vremena da trchim, jel npr. 2 x dnevno i u kolikim vremenskim intervalima, jel da trchim dok ne budem mogao da se pomerim vishe ili na odredjeno vreme? Ili jednostavno to nije bitno vec da trchim shto vishe i shto cheshce?![]()
hvala na savetu, znach dai trchim kao nenormalan, a na koliko vremena da trchim, jel npr. 2 x dnevno i u kolikim vremenskim intervalima, jel da trchim dok ne budem mogao da se pomerim vishe ili na odredjeno vreme? Ili jednostavno to nije bitno vec da trchim shto vishe i shto cheshce?![]()
Nisi u pravu...prvo za 9540 din dobijes oko 150 servings-a,a za 3 soma nemozes naci whey ni od 2.25kg a kamoli od 4.5kg sem ako ne uzmes neki sojin protein tipa amerikan muscle koji se nemoze meriti sa whey-om.Drugo Bio tech jeste dosta podcenjena firma verovatno ima i razloga medjutim znam momke koje je njihov kreatin npr lepo odradio...Momak mozda i nezali pare ali ipak mora pametno kupiti.