P.S.
Aktivan član
- Poruka
- 1.110
Molim vas da mi neko kaze sve vezbe za grudi koje postoje. Please
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
P.S.:Molim vas da mi neko kaze sve vezbe za grudi koje postoje. Please
Il' si glup il' si dete il' te boli uvo za zivot i zdravlje... da skratimo, mani se metana!Milos KM:visok sam 170cm tezak oko 70kg,malo sam debeo,zelim da pocnem da koristim metan.moze li mi neko reci koliko skodi a koliko koristi metan,i kakve su posledice metana??
Ako već uzimaš, najbolji ti je kreatin, mada možeš i lavu da uzmeš. Dobijaš i snagu i masu, mada ti je volja i voljni trening najbolji za dobijanje snage kao i rad sa partnerom, gde ideš na probijanje težine sa partnerom, koji ti skida težinu npr u benđu kada teg ide na fore a sam ga spuštaš da osetiš težinu. Tada stavljaš 10 do 20 posto više od tvog maksimuma. I u svakoj vežbi tako. Pozzzzzzzzz:Uf bre ljudi, ugasi se forum...dobro leto je, ko sad vezba (i ko kuca po netu)
Evo jednog pitanja, ako ima nekog vezbaca ovde: zna li neko kakav trening, preparati ili nesto trece je dobro za snagu. Znaci gradjom sam vrlo zadovoljan, samo bih zeleo sto drasticnije da povecavam snagu (naravno ako se otd toga jos malo ukrupnim ne smeta, ali mi je snaga u prvom planu). Kako ojacati mnogo, ima li neko iskustva sa tim? (inace ni sad nisam uopste slab)
Poz
i mene ruke otkinu; narocito na ravnom :shock:P.S.:e ljudi imm jedan problem kad radim bench posle vezbe me vishe boli triceps nego same grudi. Shta da radim