Caffe "Kod čika Švarcija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mina_zloca:
Imam i ja jedno pitanje ko se razume da mi pojasni ili preporuci. ..Ovih dana picim malo vise kardio hocu da skinem 2 do 5 cm.... koliko uspem.. Ustvari da se lisim sala. Kazu, odn. dokazano je da sagorevaci uticu jako stetno na zenski organizam i nepozeljni su jer remete hormone kod zena (smanjuju se grudi, sterilnost itd.), a L-karnitin sam ranije nesto malo koristila ali nisam primetila neki efekat. Za efedrin sam cula da je jako stetan, izaziva zavisnost ali da u kombinaciji sa aspirinom i kofeinom daje dobre efekte. Pomazite, ko ima iskustva nek preporuci, ili bar za ovu kombinaciju efedrina ako ste culi. Pride JAKO mi je bitno zdravlje, ne unosim cak ni proteine, ama nista!
Pravi muskarci vole obline...

Iskreno da ti kazem kod mene u gym-u samo jedna devojka trenira ozbiljno, sad je ugradjivala sidze pa ne mogu da se navatam sa njom. A vec danima mi se dogadja da sam jedino zensko tamo, i malo me to nervira... Ali znam na sta mislis, i koliko danas cu da isprobam. Imas li jos koji savet?

E Mare kakvo ti je misljenje o MyoMax Gain od sciteca ?
Nestaje mi ovog mass20 za par dana, pa sam konto da uzmem ovaj drugi, koliko sam skonto ima 4g glutamina po dozi !
Ili mi preporucujes nesto drugo ? Razmisljao sam i o Trans-X ili Volumass 35 . . .

spartanac:
PS. i da li neko ima da mi preporuci dobar trening za stomak ili neki dobar savet?

savet: trbusnjaci su kao i svi drugi misici, i treba im da se odmore, znaci radi ih svaki 2.-3. dan, a vidljivost njihova najvise zavisi od % masti u tvom organizmu, tj.mozes imati jak stomak, i plocice, a da su skriveni ispod sala.
moj trening: 4 razlicite vezbe (koje gadjaju razne delove stomaka) po 4 serije po 20 ponavljanja sa kratkim pauzama (max.30sec)...kad postane prelako, otezavam vezbe, a ne povecavam broj ponavljanja.

A moje pitanje je...pri radu na ravnom benchu osecam jako ziganje, kao da ce nesto puci, na mestu gde se spajaju grudi rame i ruka (samo sa jedne strane) i pocinje da me boli tako da ne mogu da radim vec pri 60kg (sto mi je inace tezina za zagrevanje, normalno dizem 110). Na kosom benchu me boli dosta manje, ali opet nije dobro, a na ostalim vezbama osetim mozda minimalnu senzaciju, ali ne bih to ni nazivao bol. Ima li neko iskustva sa tim, savet...bez bencha se ne moze :-)

Mico bilder:
I posle svega toga se zalis na stomacne misice, pa jesi ih trenirao jednom godisnje tako :confused: ja ih radim jednom u dve nedelje pa su mi odlicni :razz: :razz:
A u kom delu mog texta sam se ZALIO???
Samo me interesuju neki novi saveti i misljenja drugih jer smatram da uvek mozes nesto novo i pametno da naucis, a i valja menjati trening, ubacivati nesto novo...

@zzzzzzz Hvala! :)

Prilozi

• 1504_0103.jpg
    1504_0103.jpg
    25,9 KB · Pregleda: 12
Cao svima. Ja sam nov na forumu. Cale mi je kupio spravu za vezbanje: `GLADIJATOR` Imam 16 god.visok sam 183 i hteo bih polako da krenem da vezbam na njoj da zategnem ramena i da ojacam rameni pojas. Ali neznam koliko serija da radim,koliko ponavljanja po seriji.Jel mi moze neko pomoci?

teretana je dobra za snagu i mišiće, da se lepo izgleda, ili ako neko mršav hoće da se malo nagruva, ili kao dodatak nekom sportu. ali profi bilderi što idu na takmičenja su nakaze. jebene planine beskorisnih mišića koji ničemu ne služe i uopšte i ne liče na ljudska bića. bodibilding kao sport, bar po meni, ogromna je glupost.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back