mina_zloca
Obećava
- Poruka
- 94
Stimpson J. Cat:moja preporuka je animal cuts na prvom mestu, pa onda nekih 3-4 mesta dole dymaburn ili unidyne.
oko 2kg sala sam skinuo za 21 dan
Uz kakav trening? I koliko cesto si radio kardio?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stimpson J. Cat:moja preporuka je animal cuts na prvom mestu, pa onda nekih 3-4 mesta dole dymaburn ili unidyne.
oko 2kg sala sam skinuo za 21 dan
Pravi muskarci vole obline...mina_zloca:Imam i ja jedno pitanje ko se razume da mi pojasni ili preporuci. ..Ovih dana picim malo vise kardio hocu da skinem 2 do 5 cm.... koliko uspem.. Ustvari da se lisim sala. Kazu, odn. dokazano je da sagorevaci uticu jako stetno na zenski organizam i nepozeljni su jer remete hormone kod zena (smanjuju se grudi, sterilnost itd.), a L-karnitin sam ranije nesto malo koristila ali nisam primetila neki efekat. Za efedrin sam cula da je jako stetan, izaziva zavisnost ali da u kombinaciji sa aspirinom i kofeinom daje dobre efekte. Pomazite, ko ima iskustva nek preporuci, ili bar za ovu kombinaciju efedrina ako ste culi. Pride JAKO mi je bitno zdravlje, ne unosim cak ni proteine, ama nista!
da, tu je kvakamina_zloca:Uz kakav trening? I koliko cesto si radio kardio?
spartanac:PS. i da li neko ima da mi preporuci dobar trening za stomak ili neki dobar savet?
A u kom delu mog texta sam se ZALIO???Mico bilder:I posle svega toga se zalis na stomacne misice, pa jesi ih trenirao jednom godisnje takoja ih radim jednom u dve nedelje pa su mi odlicni :razz: :razz:
A cenis da su ta dva Best Buy ? Ili ima nesto bolje ?Profimare:A da pogledas malo ultimate sta ima, prolab... scitech nije nista spec mada za pocetak sve je ok a i zavisi koliko para imas![]()