BARBIE GIRL
Početnik
- Poruka
- 49
hvala puno !:x
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

BARBIE GIRL:hvala za odgovore...imam ok trening...i radim sa dva tega od po 10 kg...i to je tacno da devojka ne moze da se nabilduje ako radi sa tegovima i adekvatno se hrani...na sebi sam to probala....imas snage kao konj a kile idu dole i misici izbijaju na povrsinu....
JA OBOZAVAM MESO ,RIBU ( MRZIM MASNO MESO I UVEK GA PRAVIM NA TEFLONU ) I VOLIM SAMO PILETINU JUNETINU I BELO ( I rostilj naravno ) MLEKO ,JOGURTSIR JAJA I POVRCE....BEZ SALATE NE BIH MOGLA DA ZAMISLIM OBROK....( u salatu ne stavljam ulje vec tonu prirodnog jabukovog sirceta - )
e sada imam jedno pitanje
koliko su dobre kokice bez ulja i kikiriki integralni ( nesoljen i bez ulja )
Može i do toga da dođe. Preko 2,8g po kilogramu telesne mase bi bilo previše zato što količina veća od te (u normalnim uslovima(bez hemije)) ne može da se iskoristi. Treba svariti te proteine (razbiti ih na aminokiseline), a uz sav taj napor telo dodatno opterećuješ amonijakom koji nije poželjan...UrosWasHere:Sta ti znaci "prevelik unos proteina" ??
Garantujem ti da ne mozes, koliko god da jedes, da dodjes dotle da bude previse proteina.
Sve je to OK i to su neke stvari koje svi koji se bave ovim sportom treba vec da znaju, ali pogledajmo malo stvari sa medicinskog aspekta, kao shto je Levrone preporuchio. Isti ti profi bilderi uzimaju AAS (steroide) koji nisu nimalo zdravi, pa se ne bih bash u potpunosti oslanjao na njihove tvrdnje shta je zdravo, a shta ne. Skoro sam chitao chlanak o tome koliko je profi bilderima ugozeno zdravlje pred samo takmichenje usled poremecene kolichine minerala u krvi (da skratim prichu) koji je napisao sam Sharchev. Prema tome, ljudi rekreativci treba da se drze one kolichine od 2,5 - 3 grama proteina po kg telesne tezine. To je bar moje mishljenje. Lepo je sa nekim voditi ovako konstruktivnu raspravu, za sledeci put cu probati da ostavim i neke linkove.UrosWasHere:Levrone (i svi ostali zainteresovani) evo jedne veoma zanimljive rasprave u kojoj je ucestvovao Milos Sarcev. Ako imas vremena procitaj vecinu topica koji je na 14 strana.
http://forum.teretana.net/viewtopic.php?t=151&start=0
dachaboy:Koliko je dobro piti surutku.?