pa zato i neradim te vezbe jer nisam siguran da ih radim pravilno a i zbog onih mitova o zaustavljanju rasta i necu da rizikujem sacekacu jos koju godinu da mi se zgloovi jos malo formiraju. Znam jenog odraslog koji je zamalo ostao paralizova kada su mu prsljenovi pikljestili kicmenu mozdinu.
sto se tice energije mislim da je dovoljno unosim posto ja jako mnogo jedem ali uglavnom kvalitetnu hranu ali u 6 obroka a tri obilna+voce. Inace posle obroka pojedem radovno dva o'cake keksa kao dezer to nisam naveo ja mislim da mi je to taman umesto hleba a i nisam neki ovisnik o hlebu i kad nisam pazio o tome nisam jeo vise od 5-6 parcadi.
Ako sam te dobro razumeo visea proteina mi nece skoditi samo sto mi nece ni koristiti.
Takav razim ishrane sam uveo jer sam hteo da se jos malo izdefinisem mislim vec sam ja iizdefinisan odlicno narocito trbusnjaci ali sam hteo jos malo. A i procitao sam da treba od 1 do 2 grama proteina po kg tezine to je za mene od 65 do 130 g a 8 belancadi su 24g proteina .inace normalne sam tezine za svoju visinu.
Kardio treninge sa odavno poceo da raidm ujutro cuo sam da tako se i ubrzava menabolizam.
evo to je ova vezba neznam da prevedem
bent ower rows
inace u teretanu sam krenuo pre svega sto nisam zadovoljan sirinom svojih ramena a kada sam vec tu..Zato najvise forsiram zgibove i lat masinu.