Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Апсолутно се слажем.Ne slazem se s ovim, tako da cemo morati da se slozimo da se ne slozimo![]()
Са овим се већ не бих сложио.Ništa čudno. Opšte je poznato da je BB samo optika. To snage nije videlo.
Ništa čudno. Opšte je poznato da je BB samo optika. To snage nije videlo.
Зато што има веома слабу снагу стиска песнице - нисам сигуран како се код нас каже, али на енгл. grip-strength.Ali zašto on ne može otvoriti flašicu?
Зато што има веома слабу снагу стиска песнице - нисам сигуран како се код нас каже, али на енгл. grip-strength.
Поред бодибилдера, поверлифтера постоје још и стронгмени, код којих снага песнице често игра одлучујућу улогу на такмичењима.
Према томе јој толико и посвећују пажње, а бодибилдери баш насупрот тотално запостављају.
Још ако неко не ради мртво дизање и интензивне згибове у свим варијантама, онда је његова снага стиска песнице апсолутно лоша.
А то је штета, ем што то може у тренингу бити лимитирајући фактор, ем што се кроз снагу стиска песнице невероватно добро тренира нервни систем.

jednu flasu ne moze da otvori koji pajser..verovatno zbog sake salu na stranu ima par dobrih vezbi koje sam naucio od ljudi koji treniraju b.vestine posebni cupovi sa peskom od nekih 15 kg do 20 koji se drze i podizu samo sa vrhovima prstiju izuzetna vezba za stisak i saku...jednu flasu ne moze da otvori koji pajser..verovatno zbog sake salu na stranu ima par dobrih vezbi koje sam naucio od ljudi koji treniraju b.vestine posebni cupovi sa peskom od nekih 15 kg do 20 koji se drze i podizu samo sa vrhovima prstiju izuzetna vezba za stisak i saku...

jednu flasu ne moze da otvori koji pajser..verovatno zbog sake salu na stranu ima par dobrih vezbi koje sam naucio od ljudi koji treniraju b.vestine posebni cupovi sa peskom od nekih 15 kg do 20 koji se drze i podizu samo sa vrhovima prstiju izuzetna vezba za stisak i saku...

Dobro je dok ne pišeš crvenim slovima, znači da se još kontrolišeš.
Dobro je to, vidim ne preskačeš terapije....![]()
Дефинитивно одличан савет! Ко по природи има слабе подлактице, тај мора обавезно, да их засебно тренира и то их бомбардовати са високим волуменом - значи гомила вежби са гомилом сетова у свим могућим варијантама - држање и хватање тешких предмета, држати се за шипку где радиш згибове са додатним теговима, онда екзотичне вежбе попут стезање песница у канти са пиринчом, ротација ручног зглоба са теговима, бошно дизање ручног зглоба итд. Има ту безброј вежби за активирање свих могућих подлактних мишића.MA kakvi cupovi i istocnjacke gluposti, uzmi i radi podlakticu kao posebni misic, tu ima 22 misica, i da vidis imas da otvaras titanijumsku flasu....
A sta ako je zatvara??
Evo rec strucnjaka

Кратко питање да не отварам нову тему, ал ко ће га знати.
Елем, наумио сам да купим клупу за трбушњаке па не могу да се одлучим коју да купим. Да ли обичну, најобичнију косу клупу http://www.intersport.rs/proizvodi/...etics-fitnes-klupa-light-bench-41_p2382#c2284 или вреди утрошити више пара за http://www.top-shop.rs/sport_fitnes/wonder_core.html ? Надлежни нека ми опросте ако сам се огрешио о правило о забрани рекламирања, ретко чешљам овај форум, а ко познаје ову тематику нека помогне у недоумици.