GRIZZLY
Iskusan
- Poruka
- 6.920
Borise ima li sta novo sto se Sparte tice....
Kako napreduje onaj sajt
Kako napreduje onaj sajt

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ovo je bb tema prijatelju 
boris0230:Jer zna neko koji je BodiBilderski (zaboravljeni) vitamin?
Znaci vitamin koji je veoma potreban, moze se reci da je ATLETSKI vitamin.
Ista je norma,ni ovako pola ljudi ne moze da je istrci,a jos difovci.Mogu samo da zamislim kakvi bi rezultati bili kad bi se testirali studenti sa drugih fakulteta.Inace jos ne mogu da vjerujem da sam istrcao normu(5:18) a evo i zasto.Nisam nesto spreman kondiciono,igram po neki fudbal i to je to.Vece prije polaganja sam se prebio od alkohola,spavao 2 sata a uz to sam imao strasan kasalj,pluca su me pekla!!!U takvom stanju sam istrcao,naravnoNikko55:Ne mogu da verujem da je norma za 1500 m jos uvek 5.20? Pa ljudi su napredovali trebala bi da bude nesto niza a ne ista kao pre 50 god.
Nikko55:Ako te zanimaju neka detaljnija objasnjenja bice mi drago da ih napisem.
Inace citao sam skoro sve tvoje postove ovde i imam samo reci pohvale za tvoje znanje koje je vrlo impresivno!

Ivan---84:da li mesanje whey proteina i kreatina u istoj casi vode ima negativan efekat na nesto iz tog sastava?
ivance37:nema , ali pored toga trebas uzeti i dekstrozu i malo je casa vode ja pijem whey , kreatin i deks u 1l vode