ivance37
Zainteresovan član
- Poruka
- 162
bruce lee 1,2 do 2% BF pa jos na njegovu tezinu , on bi bio mrtav kada bi imao toliki BF , drogo oni tada nisu mogli da izmere tacno procenat BF , znas li uopste kako se meri BF ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
boris0230:Pa lepo sam rekao da masti imaju slicnu ulogu kao protein i ESENCIJALNE SU.
I nisam rekao da su SVE masti zdrave. Samo masti koje poticu iz prirode i nisu ostecene grejanjem su zdrave.
Za oporavak, rast celije, takodje neke imaju izgradnu ulogu.
Sad, sto si ti procitao u nekim casopisima sto kazu "eat LOW FAT MILK, eat LOW FAT MEAT" to je tvoja stvar. Covek treba da je budala, sto izbegava ovakve beneficije.
Omega 3 i Omega 6 su ok.
I ima ga u jaju takodje ako se ne varam mislim da ga ima u zumancu od jajeta?
boris0230:Sto me ne slusas?
Belo brasno je rafinisano. I ne jedem to, nemoj izmisljati stvari u vezi mene i sta ja kazem.
Rekao sam lepo gore koje masti su OK. Svinjsku nisam spominjao.
difovac:Ajde preporuke za doping,imam da trcim normu na 1500m,nisam spreman da je istrcim za 5:20...sta da roknem,sta da smuckam?
To stvarno deluje, ako si bas nespreman spremi se na iskasljavanje posle trcanja... Ia ja sam se jednom napucao tim kapima kad sam nespreman krenuo na polu-maraton...dj_bumba:efedrin hlorid kapi za nos, 2%
ima da prodises kao u reklami za one zvake airwaves
Ukratko:BARBIE GIRL:neka mala lekcija o ishrani ( za smršati ) bi dobro došla! ono sta jesti sta ne jesti, sta ne jesti ni slučajno, sta mozes jesti neograničeno !
p.s. samo nemojte da napistete da jedem manje masnu hranu, da pijem 2l vode, i da vezbam, i da jedem kuvano...to već radim!ja bi malo detaljnije...NARAVNO AKO MOZE
Nisam na cut-u jer nema sta da skidam, naprotiv, al ako mozes da mi pojasnis ono sivance37:ako mislis na whey i dex odnos je 0,4 x telesna tezina = kolicina wheya posle treninga zajedno sa 0,8 x telesna tezina dex posle treninga , pa sada dex variras u zavisnoti od toga da li si na masi ili cut-u kao i u zavisnosti od intanziteta
"Cilj opravdava sredstvo".....UrosWasHere:Jeli jer imas pojma koliko ostalih hemikalija ima u tim kapima osim nesto malo rastvora efedrina?