Caffe "Kod čika Švarcija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li neko moze da mi kaze kako bih mogao opet da pocnem da vezbam...Vezbao sam godinu dana i mislio sam da ne moram vise da vezbam, mislio sam da sam dostigo to sto sam hteo ali sto vise dana prodje to sam sve slabiji...Olenjio sam se i mrzi me da pocnem da vezbam ali znam da bih morao...nemam veliku volju pa ako neko moze da mi kaze kako da podignem moral i da dobijem volju za vezbanjem...vezbao sam kod kuce (sklekovi,zgibovi,trbusnjaci,propadanja) Hwala unapred...:)

Da li neko moze da mi kaze kako bih mogao opet da pocnem da vezbam...Vezbao sam godinu dana i mislio sam da ne moram vise da vezbam, mislio sam da sam dostigo to sto sam hteo ali sto vise dana prodje to sam sve slabiji...Olenjio sam se i mrzi me da pocnem da vezbam ali znam da bih morao...nemam veliku volju pa ako neko moze da mi kaze kako da podignem moral i da dobijem volju za vezbanjem...vezbao sam kod kuce (sklekovi,zgibovi,trbusnjaci,propadanja) Hwala unapred...:)

Pa ako ti kazes da ne moras vise da vezbas mislim sta reci koju poruku porati kome? :P

Upisi se u teretanu! Kada das pare da vidis kako ces imati motivaciju da ides, inace propadose pare ni za sta... Kada se naviknes na vezbanje i formiras zdrave navike onda mozes da se prebacis i kuci....

Samo je bitno da se opet formira navika vezbanja...

Po meni teretana nije neobhodna,jer se sa 2 bucice od po 20kg moze raditi fantastican trening.

neophodna je... da moze chovek lepo da se nagruva sa dve bucice niko nikada ne bi ishao u teretanu, svi bi kuci trenirali. :D

zamisli, sve sa dve bucice... mhm... a osnovne vezbe tipa bench, militari, chucanj, mrtvo... to nishta a?

ajde sve josh i nekako, ali noge i ledja stvarno ne znam kako si mislio da nagruvash bucicama...

... i zashto se ogranichavati, shto vishe varijacija to je bolji trening, naravno da se u teratani koriste i bucice ali ne samo bucice, u tome i jeste fora.

Po meni teretana nije neobhodna,jer se sa 2 bucice od po 20kg moze raditi fantastican trening.

PA ok, ali onda ti se usporava napredovanje....Misici se brzo naviknu na pokrete jer nemas ti tu mnogo da menjas....MA najbitnija je ishrana i suplementacija....Neko ko nema genetiku nije cak ni to dovoljno....A da li neko trenira u teretani ili kuci je tu sad onda nebitno...Ali ostaje ono glavno da je u teretani progres najbolji i najbrzi, najpravilniji i najzdraviji , naravno ako uracunamo da su svi ostali faktori povoljni.

Nista to......Meni je sam odlazak u teretanu, interakcija sa ljudima, vezbanje i povratak kuci svojevrsni stil zivota i kako se ono kaze kad uzmes da pijes kafu sa nekim ili nekoliko njih - nije to samo da uneses kofein u zeludac nego je to ceo jedan socioloski interaktivni dogadjaj :mrgreen:

Potpuno si upravu . Teretana sama po sebi nije najbolja za srce . Misici koji se dobiju na taj nacin obicno predstavljaju napor za srce , te velika vecina bodibildera ima problema sa njim . Nauci da radis stav na sake i probaj iz njega da uradis sklek to je izvrsna vezba (ja na zalost najvise sam 3 uradio) . Jos radis zgibove i propadanje sa opterecenjem i nema boljeg treninga . Ja sam ranije trenira doma i radija 40 propadanja sa 25 kila dodatne tezine , 10 zgibova sa 20 kila dodatne tezine . Imas milion varijanti za razvijanje tela . Ali obavezno odradi pre svakog treninga bar 5 kilometara trcanja i dosta srpinteva , to je najbolja stvar ukoliko zelis da budes fizicki sposoban . Takodje vazno je da radis i na elasticnosti tela tako da obavezno ukljucis i vezbe istezanja nakon treninga .

Potpuno si upravu . Teretana sama po sebi nije najbolja za srce . Misici koji se dobiju na taj nacin obicno predstavljaju napor za srce , te velika vecina bodibildera ima problema sa njim . Nauci da radis stav na sake i probaj iz njega da uradis sklek to je izvrsna vezba (ja na zalost najvise sam 3 uradio) . Jos radis zgibove i propadanje sa opterecenjem i nema boljeg treninga . Ja sam ranije trenira doma i radija 40 propadanja sa 25 kila dodatne tezine , 10 zgibova sa 20 kila dodatne tezine . Imas milion varijanti za razvijanje tela . Ali obavezno odradi pre svakog treninga bar 5 kilometara trcanja i dosta srpinteva , to je najbolja stvar ukoliko zelis da budes fizicki sposoban . Takodje vazno je da radis i na elasticnosti tela tako da obavezno ukljucis i vezbe istezanja nakon treninga .

NE LUPAJ!!! Ovo za teretanu necu da komentarisem...jedan u nizu :eek::eek:
KAKVO BRE TRCANJE PRE TRENINGA? :dash::dash::dash:
Ako pre treninga odradis trcanje, taj misicni glikogen ce da bude istrosen, onda dolazi trening sa tegovima koji neces moci da odradis jer nemas "brz" izvor energije, pa ce da dodje do katabolizma misica (misici se tope kako bi se iskoristili kao energija).

Za trening sa tegovima imaces potreban misicni glikogen, koji ce se tokom treninga u velikoj meri istrositi. Posle treninga sa tegovima sledi kardio, posto su glikogenske rezerve istorsene, telo ce da topi salo kako bi ga iskoristilo u energijske svrhe !

I NE DELI SAVJETE AKO NE ZNAS! I radio sam cijelu godinu body weight i garantujem da je teretana dva puta bolja.

I nisam razumio kakve vezbe sa bucicom na nozi postoje uputi me?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back