McGrady023
Zainteresovan član
- Poruka
- 336
nmz da nabacis masu samo na rukama...Gejner ti nije bas najbolje resenje,a pogotovo ne od evropskih proizvodjaca...Prvo kreni sa vezbom i sredi ishranu,odmor,inace ces bacati nemale pare na suplemente.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro ne samo na rukama,i ovako sam mrsav,ali ruke me najvise nerviraju,vezbam dosta ali nikako da se naprave,oblikovali su se ali nisu veliki,pa zato pitam dali bi imao nekog efekta sa http://www.pansport.rs/Povećanje-telesne-tezine-/-misićne-mase/SN060-Mass.html?keyword=mass da stvarno ne bacim pare a da nema efekta..Hvala !
NE LUPAJ!!! Ovo za teretanu necu da komentarisem...jedan u nizu
KAKVO BRE TRCANJE PRE TRENINGA?
Ako pre treninga odradis trcanje, taj misicni glikogen ce da bude istrosen, onda dolazi trening sa tegovima koji neces moci da odradis jer nemas "brz" izvor energije, pa ce da dodje do katabolizma misica (misici se tope kako bi se iskoristili kao energija).
Za trening sa tegovima imaces potreban misicni glikogen, koji ce se tokom treninga u velikoj meri istrositi. Posle treninga sa tegovima sledi kardio, posto su glikogenske rezerve istorsene, telo ce da topi salo kako bi ga iskoristilo u energijske svrhe !
I NE DELI SAVJETE AKO NE ZNAS! I radio sam cijelu godinu body weight i garantujem da je teretana dva puta bolja.
I nisam razumio kakve vezbe sa bucicom na nozi postoje uputi me?
Vako nisam ekspert ali imam iskustva , ja sam trenirao judo 7 godina bio 2 puta 3 u srbiji do 18 godina , igrao sam takodje ragbi u nemackoj drugoj ligi . Oba sporta zahtevaju ogromnu fizicku snagu i ti verovatnp u odnosu te ljude delujes verovatno kao ickica . u tim sportovima pocetak treninga se odradjuje sa 15 -45 minuta trcanje i to je neki blagi minimum . Gomilanje misica je smesno ako nisu fleksibilni i pokretljivi .
A koja vezba je za skidanje spojlera...odnosno kukova???
poz svima evo da i ja postavim pitanje....vecini ce biti poglupo ali sta je tu je ....visok sa 1.92 imam oko 75kg treniram ne svaki dan ali par dana sedmicno stim da odmaram misice mjenjam vezbe ..trudim se oko svega nazalost ishranu nemogu pratiti jer malo mi je to finasiski zeznuto a i nema se kada radim ali treba mi masa ono sve je tu ali nema mase...mozeli mi neko preporucit sta da pijem od dodataka...ali da napise ono po naski...kupi taj i taj proizvod i pij to i to....hvala pozz
ljudi mene samo sada zanima za grudi ako moze neko da mi kaze sta mislite koje bi vezbe trebalo da radim a da budu lepo oblikovane a ne nekako krivo razdvojene....mnogo mi je velika rupa izmedju dve sise....dal je to tako genetski ili.......??
judista karatista pretpostavio sam...
A gdje su ti ljudi razvili fizicku snagu? da nisu trcanjem? Jesam li ja pominjao fleksibilnost misica? moj post je se odnosio na vrijeme trcanja tj kad je najbolje odradjivati kardio trening i kakva pokretljivost? sta misici iz teretane su nepokretni kao ona prica Gledaj mu ruku ne moze da je savije ili ispravi?
Po tvojoj prici mora da si poceo da treniras dzudo sa 7 godina a sad imas 14.
drago mi je pa smo vrsnjaci . Trcanjem i te kako mozes da razvijes fizicku snagu , ne znam da li tebi snaga nogu nebitna , ali ona je dosta vazna u sportu . Uzmi istrci sprnteve pa ces posle da vidis sta je prava snaga . Najvaznije je covek da se dobro zagreje pre treninga jer kad jednom odu zglobovi i tetive to se vise ne popravlja
Imas neki izvor koji potvrdjuje tvoje tvrdnje?uff Garantujem ti da samo trcanjem bilo kojim znaci nikakvi sprintevi ti nece razviti snagu ni razviti gornji dio tijela samo ce skinuti masne naslage i istrositi dobar dio misica tako da je bolje zdravo se hraniti nego samo trcati bzv.
Druze mozes da probas ovako:Poz svima, zovem se Petar i imam nekoliko pitanja. Imam 17 godina, visok sam 181cm i imam 75kg. Imam dosta sala na stomaku i dupetu, i po malo na nogama i rukama. Sad, odlucio sam da krenem u teretanu. Jel moze neko da mi kaze koje vezbe da radim, ili ako nije problem da mi napravi mali opsti plan posto se uopste ne razumem
. Ne znam da li ce pomoci, ali evo, voleo bih da pre svega skinem salo i da nabacim masu prvenstveno na gornjem delu tela, tj grudi, ramena, ruke. Trbuh i noge verovatno imam prirodno ogromne(kosti il misici,nemam mnogo sala ali izgleda kao da mi samo tu ide 60kg tezine), ili od fudbala, sad ne znam da li fudbal ima ikakve veze sa time, tako da to ne bih vezbao jer pretpostavljam da cu izgledati smesno. Sto se tice ishrane, dosta sam iscitao po forumu, i regulisao sam je bas onako. Samo sam promenio ishranu i sa 81kg spao na 75kg, uz malo aktivnosti (odbojka u skoli, bucice kod kuce, trcanje zajedno sa kerom). I skinuo sam dosta u obimu, sto stomaka, sto dupeta. Iz ishrane sam izbacio slatko, hleb u bilo kakvom obliku, bilo koje pice sem vode,a gazirano u zivotu nisam pio,ne pijem alkohol, ne konzumiram duvan, jedem mnogo voca, povrca, belog mesa,krompira (samo u barenom obliku, bez icega, cak i bez soli), ribe, pecuraka i jaja(koliko sam razumeo, samo belance bi valjalo jesti), i to mi je uglavnom ishrana, i naravno, ne znam koliko ne valja, ali jedem dosta prsute
D. I tako, zamolio bih nekoga za neki planic koje vezbe bi valjalo da radim u teretani, da li treba da povecam aktivnosti (trenutno je to nedeljno 2 i po sata odbojke, relativno aktivne,,stres u skoli(gimnazija je u pitanju, a odlican sam djak xP), svaki dan trcanje sa i za kerom po 45 minuta, kuci neke proste vezbe sa tegovima i trbusnjaci i sklekovi). I samo da napomenem, voleo bih ako ne bi uplitali suplemente u ovu pricu, jer bas i nemam novca da trosim na to,jedva cu i da krpim kintu za teretanu, i ako se budete pitali dok procitate sve ovo, da, odlucio sam da se potpuno posvetim tom programu za koji vas gnjavim i da istrajem u odluci! Pozdrav svima, i srecni praznici
!
Imas neki izvor koji potvrdjuje tvoje tvrdnje?
Ima puno izvora. Evo jednog od njih, od strane poznatog trenera.http://www.charlespoliquin.com/Arti...The_(Many)_Negatives_of_Aerobic_Training.aspx
Nemoj da te mrzi da čitaš do kraja.![]()
Hvala na linku. Pise da previse aerobika skodi i da ako si bolestan ne treba da se aktivno bavis s tim. Inace previse bilo cega moze da skodi. Inace zanimljiv tekst minus onaj deo gde hoce da ti uvale svoje tablete.Ima puno izvora. Evo jednog od njih, od strane poznatog trenera.http://www.charlespoliquin.com/Arti...The_(Many)_Negatives_of_Aerobic_Training.aspx
Nemoj da te mrzi da čitaš do kraja.![]()
Ima neko neki savet kako da nabacim malo mase ili da mi napise jelovnik (ne pijem proteine)Ako znate i koje su vezbe za prosirivanje ramena sem sirokih sklekova (bez tegova)