Caffe "Kod čika Švarcija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Manite se zezanja drugari :) decko kao pocetnik nece da radi sve misice ledja i nece da se kilavi sa neznam koje kilaze jedino ako mu vi date takav savet da radi 5 vezbi za ledja i 5 vezbi za ruke :eek:
A moj slucaj je takav da se isto ne kilavim radi neke mase itd tako da mi odgovara to sto radim ;)

Груди, леђа и ноге су велике мишићне партије, и њих треба вежбати одвојеним данима. Мале партије, тј. руке и рамена се могу придружити већим партијама, у сваком случају, приликом вежбања леђа бицепс је поприлично погођен, као и задње раме, а приликом вежбања груди погођен је трицепс, као и предње и средње раме.
Такође, вежба мртво дизање, која изграђује масу и снагу целог тела, и неопходна је у вежбама за пуноћу леђа снажно погађа ноге.
О свему овоме треба водити рачуна приликом састављања програма, јер је неопходно оставити мишићима довољно времена за опоравак.
Идеалног програма нема, а исто тако је немогуће истим интензитетом вежбати цело тело, одаберу се приоритети и на основу тога направи програм...

Poslednja izmena:
Pa po tvom misljenju, jel moj ovaj program iole dobar? Valja li sta?
Ноге и груди се тешко могу одрадити добро на истом тренингу, поготово ћеш тешко радити тог дана груди, ако си пре два дана разбио и трицепс и рамена.
Овај систем је добар само ако ти груди нису приоритет и одрадиш пар пек декова и кросова, а не могу да замислим да радиш тешки равни бенч, после тога коси (а тренинг пре си радио рамена и трицепс), па онда пређеш на чучњеве или предње чучњеве...
Једноставно, преморићеш се....

Тело је непосредно после тренинга најспособније за апсорпцију хранљивих материја, и треба му их пружити одмах, чак штавише оброке треба подешавати према времену тренинга.
Протеин уз неко транспортно средство (нпр. грожђани шећер- декстроза) су најкорисинији, шећер служи да подигне ниво инсулина који отвара рецепторе у ћелијама и транспортује глукозу, али и аминокиселине до ћелија којима су преко потребни.
Према томе, и јогурт је користан, али је неки whey протеин, уз декстрозу или малтодекстрин још кориснији...

Ноге и груди се тешко могу одрадити добро на истом тренингу, поготово ћеш тешко радити тог дана груди, ако си пре два дана разбио и трицепс и рамена.
Овај систем је добар само ако ти груди нису приоритет и одрадиш пар пек декова и кросова, а не могу да замислим да радиш тешки равни бенч, после тога коси (а тренинг пре си радио рамена и трицепс), па онда пређеш на чучњеве или предње чучњеве...
Једноставно, преморићеш се....

Pa i nisu mi grudi prioritet...njih sam vec razvio sad radim radi reda cisto, prioritet su mi ledja i noge...to mi je nesto najbitnije...e posto vidim da znas dosta o BB-u, koja grupa misica se najlakse razvija? Ja sam najlakse razvio misice na nogama....

Pa i nisu mi grudi prioritet...njih sam vec razvio sad radim radi reda cisto, prioritet su mi ledja i noge...to mi je nesto najbitnije...e posto vidim da znas dosta o BB-u, koja grupa misica se najlakse razvija? Ja sam najlakse razvio misice na nogama....
To je индивидуално и зависи од генетике, врсте спорта или физичког рада којим се неко бави од малих ногу итд...
Неко ко има природно кратке латисимусе и широке кукове ће и поред најбоље воље и великог труда тешко успети да развије онај V облик карактеристичан за билдере.
А нпр. један Лари Скот је измислио вежбу за бицепс на клупи (и данас се зове Скотова клупа) не би ли изградио врх својих равних бицепса, и наравно да то није успео, разлог је генетика...

Odlucio sam da uzmem dekstrozu ,pa me zanima koliko i kad trebam da je uzimam..i kakvu funkciju ima dekstroza..?

Само непосредно после тренига, служи као транспортно средство (уствари потиче лучење инсулина који служи као транспортно средство), и делимично попуњава депое гликогена у мишићима.
Али наглашавам, само непосредно после тренинга, или при крају тренинга, иначе иде у сало....

i s obzirom da se koristi kao transporter, uzeti samo dekstrozu, odnosno maltodekstrin je glupo, uz to je potrebno uzeti i whey, bcaa, glm, i/ili shta se josh vec koristi od suplemenata...

Наравно, то сам заборавио да кажем, то се подразумева, декстроза, тј. инсулин транспортују преко потребне материје до ћелија, а те преко потребне материје уносимо кроз whey, или неки сличан препарат.

Pijem ovaj univerzalov tribulus pro sa 40 %saponina i nista.....

Mislim ok nisam ja mislio da cu da postanem Svarceneger sad ali ......

Nista ne osecam da sam jaci veci...na ribe se inace uobicajeno dize i sl...nisam primetio ni da mi je brada gusca ni da brze raste.....

Cak sta vise jaci sam kad se samo psihicki istripujem - placebo nego kad koristim tribulus (ovaj)

NEMOJTE GA KUPOVATI - NA MENE NE DELUJE a mozda nece ni na vas a opet baciti 1400 din nije mala stvar

Izgleda da tribulus pomaze samo onima sto se odvikavaju sa kure i onima isfeminiziranima a normalnim ljudima i ne uvecava nesto bas testosteron,mozda i uvecava ali je to zanemarljivo i neznacajno da bi se bacile pare.......Bolje da sam uzeo neke slabasne amino za te pare

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back