M

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Pa,gde si ti Marko?Ne javljas mi se,sta ti radis i kako ti je kuca?LJubi te Brankica
  Marko,pa vidis gde ti pisem poruku,pa iznad pise poruke posetilaca , pa onda O MENI... e idi u moj profil,pa to klikni i videces,...Zar je vazno godiste ili da si ti moj maleni drugar,ha? Brankica
  Lepi moj decace Marko,ja sam iz Beograda,veoma cesto sam dolazila u Crvenku,vise moja tetka,sad redje jer u kuci vise nikog nema svi su ....nema ih,Znam gde si u Kuli,inace prezime mi je,napisacu ti u PP. Ljubim te puno i tvoju kucu. Brankica
  Boy,ti si iz Kule,dali si nekad bio u susetstvu Crvenka? Ja sam tamo cest gost?Lepa ti je kuca. Ja ih mnogo volim a i posedujem ih. Ima li zime u Kuli,u kom delu kule si? Pozdravljam te i zelim uspeh u tvojim interesovanjima.
  Postoje i četkica i pasta u bolje opremljenim pet šopovima ali bolje da ne petljaš ništa oko toga, možeš da mu navučeš traume, da se naplaši a zube mu nećeš izbeleti. To se radi i hirurškim putem, u totalnoj anesteziji ali ako nema nekih ozbiljnijih problema koji potiču od stanja zuba, stvarno nema potrebe za tim.
  Ne kupiraju se svim psima repovi i iskreno, ne znam kad, kako i zašto su to počeli da rade. Ali po meni je potpuno glupo i besmisleno. Čak je u sve većem broju zemalja to zabranjeno.
  Ne znam, stvarno. Postoji lepljiva tema Predlozi, sugestije, primedbe, pa možeš tamo da pitaš ili predložiš.
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top